kozan.gr: Κοζάνη: Ξεκίνησε, σήμερα Παρασκευή 3/11, το 7ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας – Τιμώμενο πρόσωπο ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Νοεμβρίου 2023
19:39

Το 7ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας ξεκινησε σήμερα στο  χώρα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, με τιμώμενο πρόσωπο τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη. Θα λάβει  Το Συμπόσιο διοργανώνεται από το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε. Κοζάνης), τον Δήμο Κοζάνης, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, τον πολιτιστικό φορέα «Κύκλος» και με υποστηρικτές το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την  Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης και την Ένωση Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (Περιφ. Τμήμα Β. Ελλάδος). Τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και της Εταιρείας Συγγραφέων.

 

 

Η θεματολογία του Συμποσίου είναι η εξής:

  • Ταξίδι στον Χρόνο που περνά και χάνεται
  • 61 χρόνια Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης
  • Στο Εργαστήρι του συγγραφέα
  • Νέοι & λογοτεχνία
  • Αρχαιολογία και Λογοτεχνία
  • 2023 Έτος Άλκης Ζέη
  • Εισηγήσεις ευρύτερου λογοτεχνικού ενδιαφέροντος

 

2 σχόλια

    • Πού ήταν ο πρόεδρος της βιβλιοθήκης;

      Πού ήταν η εκ νέου υποψήφια αντιπρόεδρος της βιβλιοθήκης;

      Πού ήταν οι ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του δημάρχου και ιδιαίτερα η ειδική σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού;

      Είναι κρίμα το κράτος να πληρώνει τόσα λεφτά και συγκεκριμένα το υπουργείο πολιτισμού που έδωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για αυτή την προσπάθεια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.