Πτολεμαίδα: Πρόστιμα ύψους 500 ευρώ σε εκθέτες της λαϊκής αγοράς

10 Νοεμβρίου 2023
10:38

Αναστάτωση επικράτησε, πριν από δύο ημέρες, στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας όταν υπάλληλοι του τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προέβησαν σε ελέγχους σχετικά με την τήρηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, για τον καθορισμό των χώρων, βεβαιώνοντας πρόστιμο, ύψους 500 Ευρώ. Όπως ανάφεραν οι διαμαρτυρόμενοι, προηγήθηκαν καταγγελίες από συναδέλφους τους, αλλά  η κατάσταση με ευθύνη -όπως υποστηρίζουν- της Δημοτικής Αρχής, είναι συγκεχυμένη, και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει συνάντηση και διάλογος με τους εκθέτες, οι οποίοι  αρνούνται την όποια μετακίνηση τους σε άλλα σημεία στην περίμετρο της Λαϊκής Αγοράς. Κατά τις εκτιμήσεις τους, το πρόστιμο των 500 Ευρώ, θα κληθούν να πληρώσουν πενήντα επαγγελματίες βιομηχανικών και αγροτικών προϊόντων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

12 σχόλια

  • Ήθελα να ξέρω για πιο λόγο γίνονται αυτές οι αλλαγές. Τι εξυπηρετούν. Αλλάζουν θέσεις εκθετών που ο κόσμος ήξερε που θα τους βρει.

  • ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • Ποιος εγκατέστησε τον κάθε μικροπωλητή στην νέα θέση που λένε ότι πρέπει να είναι, πως έλαβε γνώση επισήμως ο μικροπωλητής ότι πρέπει να μεταφερθεί σε συγκεκριμένη θεση με ποιο δηλ. Έγγραφο, οι επιβαλοντες των προστίμων έχουν πλήρη μεσάνυχτα και κακία προς τους μικροπωλητές να χαίρεστε τους διοικούντες σας.

  • Και με τα γκαράζ, κάτι πρέπει να γίνει.Αποθηκη με ταμπέλα γκαράζ για να έχουμε μια θέση στάθμευσης οπότε θέλουμε.

      • Σου ειπανε! Αν μεσα εχεις αυτοκινητο και εξω σημα οτι ειναι γκαραζ απαγορευεται να παρκαρει μπροστα ο αλλος. Παταει σε καποιο νομο με ελευθερη εξοδο απο το σπιτι σου (ή καπως ετσι)

  • Και λίγη πλακίτσα: όσοι δηλώνουν ετήσια φορολογούμενα εισοδήματα πάνω από 10.900 ΕΥΡΩ να μην αλλάξουν θ´εση …..

  • Για πιο λόγο η λαϊκή αγορά γίνεται στο κέντρο της πόλης. Ας γίνει στις εγκαταστάσεις. Δηλαδή χρειάζεται να μπλοκάρει όλο το κέντρο της πόλης κάθε βδομάδα

    • Τι είναι αυτά που λες τώρα; Εδώ στον ίδιο χώρο, μέσα στο κέντρο της πόλης, έχουμε αμαξοστάσιο λεωφορείων. Παρκάρουν τα αστικά στη μισή αγορά για να πίνουν καφεδάκια οι οδηγοί άνετα και εμείς ψάχνουμε να παρκάρουμε σαν ηλιθιοι στην λαϊκή αγορά. Σε ποια άλλη πόλη της Ελλάδας υπάρχει αμαξοστάσιο λεωφορείων στο κέντρο της πόλης; Και δωρεάν φυσικά. Όσο για άδεια, πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει. Θα το δούμε…

  • Έτσι πρέπει,αφού όλοι πληρώνουν για να έχουν μέρος στην λαϊκή,δεν μπορεί κάποιος να είναι συνέχεια σε καλό σημείο,και κάποιος άλλος συνέχεια σε σημείο που δεν περνάει πολύ κόσμος!

  • Για το βάψιμο των γραμμών στη λαϊκή αγορά, αυτήν την αηδία που πληρώσαμε όλοι, χωρίς να τηρηθούν ποτέ, ποιος θα πληρώσει πρόστιμο; Ως πότε κάποιοι θα κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα λεφτά μας;

    Ποιος έβαψε τη λαϊκή αγορά και τους πεζόδρομους;
    Γιατί;
    Τηρούνται οι γραμμές και τα όρια;
    Γιατί ακόμη υπάρχουν οχήματα μέσα στη λαϊκή την Τεταρτηυ;

    Πέντε μεγαλομανάβηδες κάνουν ό, τι θέλουν. Ο Δήμος και η περιφέρεια ρίχνουν κανένα πρόστιμο σε κανέναν κακομοίρη άσχετο για τις κάμερες. Στο μεταξύ ο κανονισμός της λαϊκής αγοράς περιμένει να εφαρμοστεί εδώ και δύο τρία χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.