kozan.gr: Tα δύο θέματα που ανέδειξε το kozan.gr, για την απόφαση Ένταξης της πράξης «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης κι ανάδειξης του Πολιτιστικού αποθέματος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και για τα κοιμητήρια Ποντοκώμης (εντολή από ΔΕΗ για παύση ταφής νεκρών & μεταφορά των οστών), τέθηκαν από τον Χ. Κουζιάκη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου Κοζάνης – Οι “απαντήσεις”(;) που έδωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας

14 Νοεμβρίου 2023
19:52

Tα δύο θέματα που ανέδειξε το kozan.gr, για την απόφαση Ένταξης της πράξης «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης κι ανάδειξης του Πολιτιστικού αποθέματος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης (δείτε εδώ) καθώς και για τα κοιμητήρια Ποντοκώμης (εντολή από ΔΕΗ για παύση ταφής νεκρών & μεταφορά των οστών – κλικ εδώ), τέθηκαν από τον Χ. Κουζιάκη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης το βράδυ της Τρίτης 14/11.  Οι “απαντήσεις”(;) που έδωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας.

2 σχόλια

  • Η εμπειρία που έχει από το Κλείτος λέει ότι μετά από τόσα χρόνια είναι το μοναδικό χωριό χωρίς κοιμητήρια. Μάλλον η ιστορία θα επαναληφθεί αν χρησιμοποιήσει την εμπειρία του.

  • Ο/Η Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση λέει:

    Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση.

    48) Κοζάνη

    Κάποια μέρη της Κοζάνης μού θυμίζουν του Ζωγράφου και αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα καλό. Δεν προχωράς δηλαδή και ανυπομονείς για το τι θα ξεπροβάλλει στο επόμενο στενό. Ξέρεις ήδη τι είναι: Κλασικές τριώροφες πολυκατοικίες με τις τέντες. Από την άλλη έχει και την κεντρική της πλατεία, έχει και πολύ φιλικούς κατοίκους και πολύ μεγάλο λαογραφικό ενδιαφέρον

    https://kozan.gr/archives/481518

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.