Δύο προγραμματικές συμβάσεις συνυπέγραψαν Γ. Κασαπίδης και Λ. Μαλούτας

13 Δεκεμβρίου 2023
11:32

 

Προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια και του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργου Μαργαρίτη,  την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023,  στο κτίριο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ.

Η πρώτη προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη αφορά στο έργο «Συντήρηση και επισκευή του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα Κοζάνης». Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 105.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) αφορά στην κατασκευή και ανακατασκευή διαδρόμων και του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα της πόλης της Κοζάνης.

Η δεύτερη προγραμματική σύμβαση αφορά στο έργο «Αναβάθμιση υφιστάμενων γεωτρήσεων Δήμου Κοζάνης». Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 87.862,13 ευρώ (με Φ.Π.Α.) στοχεύει στην καλύτερη δυνατή διαχείριση των γεωτρήσεων και απώτερος σκοπός η βέλτιστη διαχείριση και εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων του Δήμου Κοζάνης.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε πως: «Η αγαστή συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητά μας».

 

9 σχόλια

  • Δωσε λεφτα για εκκλησιες και γεφυρια κασαπιδη εκει ειναι το μελλος,,,,αιντε ρε αιντε απο πρωτη του μηνος να πας στον κηπο και στις κοτουλες δεν αντεχεσαι αλλο λεμε

  • Τέτοια παραγωγή έργου (;) ή μάλλον συμβάσεων δεν ειδαμε τεσσερα χρόνια που ηταν περιφερειάρχης και ασχολούνται μόνο με υδρογονα και δρακους

  • Μπορεί κάποιος να μας διευκρινησει για ποιον λόγο ο δήμος και η περιφέρεια αναλαμβάνουν τα έξοδα συντήρησης του περιβάλλοντα χώρου οποιουδήποτε Ναού;Δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιριακών εγκαταστάσεων των Ναών που να αναλαμβάνει ως είναι φυσικό αυτές τις υποχρεώσεις;
    Επίσης αναρωτιέμαι αν γίνεται οποιαδήποτε ιεράρχηση στα προβλήματα αυτού του τόπου!Με μία επαρχία παρατημένη χρόνια τώρα και με προβλήματα που τείνουν να εδραιωθούν είς τόν αιώνα τον άπαντα και μες την πόλη της Κοζάνης και οι άρχοντες του τόπου φτιάχνουν κήπους στους ναούς ενός θρησκευτικού δόγματος για να ΈΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

  • Παρότι τον εγκαλεί ο νέος Περιφερειάρχης να μην προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές
    ανακοινώσεις υπογραφών συμβάσεων…συνεχίζει να είναι προκλητικός μέχρι την τελευταία στιγμή!!!!
    Ντροπή ….

    • Πολύ σωστά! Και να δούμε τι θα μπορεί να διορθώσει από αυτά που υπογράφουν οι προηγούμενοι, άρον άρον, για να δεσμεύσουν τους επόμενους..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.