kozan.gr: Οι Δημήτρης Καρακασίδης & Γιάννης Καραβασίλης (Πρόεδρος & Μέλος της ΔΕΤΗΠ) απαντούν στο κρίσιμο ερώτημα γιατί δεν αναφέρθηκε προεκλογικά ότι θα υπάρξει αυτή η μεγάλη αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης (Βίντεο)

13 Δεκεμβρίου 2023
12:05

 

Οι Δημήτρης Καρακασίδης & Γιάννης Καραβασίλης (Πρόεδρος & Μέλος της ΔΕΤΗΠ) απαντούν στο κρίσιμο ερώτημα γιατί δεν αναφέρθηκε προεκλογικά ότι θα υπάρξει αυτή η μεγάλη αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης.

10 σχόλια

  • Γιατί να μας ενημερώσουν , μετά της εκλογές και εάν σας αρέσει . Ο μισθός όμως δεν έπεσε ούτε από την κρίση ούτε από τα μνημόνια. τον μισθό μπόρεσαν να τον κρατήσουν σταθερό την τιμή της τηλεθέρμανσης όχι
    Μπράβο τους

  • Το συμπέρασμα είναι ότι τα ξέραν όλα, δεν λέγαν τίποτα και για όλα φταιν οι καταναλωτές που δεν είναι φρόντισαν από μόνοι τους να είναι σωστά ενημερωμένοι.

  • Κράτησαν το μισθό τους γιατί δεν παρουσιάσθηκαν όλα τα μισθολογικά τους στοιχεια με αποτέλεσμα να υπάρχει λανθασμένη εφαρμογή της δικαστικής σποφασης και οι διοικήσεις δεν θέλησαν να βρεθούν αντιμέτωποι τους

  • Είπαν και οι δύο ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ από τα έτοιμα κείμενα που τους δώσανε…. Με “σκονάκια” πήγαν στη συνέντευξη Τύπου;

  • Το κομπιασμα στη φωνή και η άγνοια του πόσοι είστε στο διοικητικό συμβούλιο τα λέει όλα,κατά τα άλλα,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!

  • Η μεγάλη απάτη της Δημοτικής αρχής, κυρίως δε του Καρακασίδη και του Καραβασίλη είναι ότι πέρυσι επαίρονταν για την σταθερή τιμή της τηλεθερμανσης Πτολεμαΐδας, θεωρώντας ως κακό παράδειγμα προς αποφυγή την Κοζάνη, η οποία αύξησε την τιμή της τ/θ κατά 10%.
    Σήμερα τι άλλαξε; Η κορύφωση της ενεργειακής κρίσης εξάλλου ήταν πέρυσι και όχι φέτος.
    Δηλαδή εάν συμφωνηθεί η τιμή της θερμικής ενέργειας με την ΔΕΗ, πόσο επιπλέον αύξηση τις τιμής θα χρειασθεί να γίνει για να είναι βιώσιμη η τ/θ Πτολεμαΐδας.
    Π.χ η Κοζάνη ανακοίνωσε τα κόστη της ηλεκτρικής ενέργειας και πόσο επιβάρυναν την λειτουργία της τ/θ, όπως και το έλλειμμα που δημιουργήθηκε.
    Εσείς θα μας ανακοινώστε τα κόστη και την επιβάρυνση από την λειτουργία των ηλεκτρολεβήτων σε πόσα εκατομμύρια ανέρχεται; Μήπως, λέω μήπως, όπως ακούγεται ξεπερνούν τα ογδόντα εκατομμύρια ;
    Γιατί δεν μας τα είπατε προεκλογικά όπως οφείλατε, δεν πρέπει να μας ενημερώσετε έστω και τώρα;

  • 23 Οκτωβρίου του 2021 ο Υπουργός Σκρέκας αναφέρει ότι δόθηκαν χρήματα για στήριξη στην Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας ώστε να ΜΗΝ μετακυλιστεί κόστος στους τελικούς καταναλωτές. Τελικά, ΓΙΑΤΙ μεταφέρατε το κόστος σε εμάς;;; Πού πήγαν τα χρήματα του υπουργείου;;;

    • ¨εμαθες πόσα έδωσε :
      Όταν έκανε την ανακοίωση η τιμή ρεύματος ήταν στο 1/3 από την τιμή που χρεώθηκε από τον πόλεμο και μετά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.