Σε δύο σημεία της Ε.Ο Φλώρινας – Καστοριάς βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/1 ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος

10 Ιανουαρίου 2024
19:37
Πραγματοποιήθηκε στις 08-01-2024 επίσκεψη μου με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιαννόπουλο Ηλία Αναπληρωτή Δ/ντη και κ. Βούρα Αθανάσιο Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων, σε δύο σημεία της Ε.Ο Φλώρινας-Καστοριάς, εντός της τοπικής κοινότητας Πισοδερίου και στο 11ο χλμ. Στα σημεία αυτά συνέβησαν υποχωρήσεις-ανατροπές υφιστάμενων τοιχίων αντιστήριξης.
Για την αποκατάσταση τους, ήδη η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με την ΑΝ.ΚΟ. συνέταξε τις απαραίτητες μελέτες. Για την χρηματοδότηση των παρεμβάσεων εκδόθηκε ανακοίνωση πρόθεσης Χρηματοδότησης από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Εσωτερικών. Σε εφαρμογή της συγκεκριμένης ανακοίνωσης η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών συντάσσει Τεχνικό Δελτίο Έργου προϋπολογισμού 1.470.000,00 € το οποίο θα υποβληθεί το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Μετά την έγκριση χρηματοδότησης του έργου, η Περιφέρεια θα προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες διαδικασίες δημοπράτησης και ανάθεσης του έργου.
Η Αντιπεριφέρεια Τεχνικών Έργων συνεργάζεται καθημερινά με τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες με στόχο την Οδική Ασφάλεια των χρηστών του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.