kozan.gr: Ώρα 08:20 π.μ.: Τροχαίο ατύχημα, στην είσοδο της Κοζάνης από Λάρισα – Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με μοτοσυκλέτα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός της μοτοσυκλέτας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Φεβρουαρίου 2024
08:47

 

Τροχαίο ατύχημα, στην είσοδο της Κοζάνης από Λάρισα, σημειώθηκε στις 8:10 το πρωί της Τρίτης 6/2.  Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με μοτοσυκλέτα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαματσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

 

15 σχόλια

  • Η διάνοιξη του δρόμου τουλάχιστον έως την BMW είναι επιτακτική. Έπρεπε να είχε γίνει ΧΘΕΣ.
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΡΥΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ για το θέμα άλλο ή να εξειδικεύσω. Άμεσα η νέα περιφερειακή αρχή με το δήμο Κοζάνης να δουν το θέμα και να ξεκινήσει διάνοιξη και πιο κάτω απο την παλαιά γέφυρα.

    • Ποιά νέα; Η ίδια με την προηγούμενη και την προ-προηγούμενη είναι! Θέλει κυκλικό κόμβο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση για να λυθεί το πρόβλημα!

    • Διάνοιξη για ποίο λόγο? Για να τρέχουν περισσότερο και να κάνουν προσπεράσεις? Κυκλικός κόμβος χρειάζεται ή τέλος πάντων ας επιμεληθούν άμεσα οι ειδικοί καθώς τα τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει καθημερινότητα.

  • Να σημειώσουμε ότι η κάθετη διέλευση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται με αρκούσα σημανση, την οποία πολλοί οδηγαρες παραβλεπουν επιδεικτικά !!!

  • Σε αυτό το σημείο η γέφυρα του ΟΣΕ φαντάζει σα να μην έφυγε ποτέ από κει!!! Πραγματικά τρομερό !!! Αλλά βέβαια θα πρέπει να λογοδοτήσουν και όσοι υπεύθυνοι ανεύθυνοι δεν τοποθέτησαν φανάρια στο σημείο ή δεν προχώρησαν στην κατασκευή κυκλικού κόμβου ώστε να εκμηδενιστει η πιθανότητα τροχαίου ατυχήματος!!! Όλα αργούν σε αυτή την πόλη….

  • Ούτε 1 μήνας δεν έχει περάσει από το προηγούμενο ποσά πρέπει να επιτέλους γίνουν για να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνει ΚΟΜΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  • Πόσους πια κόμβους να κάνουν στην πόλη; Κάποτε σας έφταιγε η γέφυρα, την οποία γκρέμισαν, τώρα ζητάτε κόμβους και φανάρια!!!! Αυτά δεν δίνουν λύσεις!!! Θα σας πω εγώ τι φταίει: Οι περισσότεροι οδηγοί οδηγούν επικίνδυνα, κάνοντας παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.!!! Βλέπουν πολλά τα μάτια μου καθημερινά και έχω αγανακτήσει!!!
    Πήγα πριν από καιρό στην Πτολεμαΐδα μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας και είδα στο δρόμο πολλούς κόμβους. Με κούρασε πολύ η διαδρομή, για αυτό και δεν πρόκειται να την ξανακάνω. Χώρια το ότι δεν υπήρχε φωτισμός στα περισσότερα σημεία… Τριτοκοσμικές συνθήκες, ντροπή!!!

  • Εχουν γεμίσει την πόλη με κυκλικούς κόμβους και σε πολλές περιπτώσεις ….Άχρηστους !!! Εκεί που ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ …. Ανύπαρκτος !!!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.