2ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας: Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας – Επισκέψεις στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών

4 Απριλίου 2024
12:15
Κανένα σχόλιο
Aπό τη φετινή χρονιά καθιερώνεται ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας η 4η Απριλίου κάθε σχολικού έτους, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην υλοποίηση δράσεων φιλοζωίας. Στα πλαίσια των δράσεων αυτών είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών της σχολικής μας μονάδας την κ. Δαδαμόγια Αικατερίνη κτηνίατρο του Δήμου Εορδαίας καθώς και την κ. Δεληγιώργη Ευτέρπη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. Η παρουσίαση που πραγματοποίησαν ήταν εξαιρετική, το ενδιαφέρον των μαθητών παρέμενε αμείωτο και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν εποικοδομητικός. Να τις ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης αυτής.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι