Kοζάνη: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στρώνουμε το πασχαλιάτικο τραπέζι των ορφανών – Ομάδα Άμεσης Βοήθειας υπέρ ορφανών παιδιών της διπλανής πόρτας

2 Μαΐου 2024
11:30
Κανένα σχόλιο
Ομάδα Άμεσης Βοήθειας Υπέρ ορφανών παιδιών της διπλανής πόρτας! Βάλε ένα χεράκι βοήθειας Τηλ΄ επικοινωνίας 697 1624 807. Μ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τα ορφανά του Ν. Κοζάνης . Στο οπωροπαντοπωλειο των αδελφών Σιακαβάρα Νίκου & Χάρη “Ελληνική Διατροφή “ επι της οδού Αγίας Παρασκευής {αρ.10} Κοζάνης. {Ανεβαίνοντας προς την εκκλησιά δεξιά }. Επειδή η ομάδα δεν διαχειρίζεται χρήματα {για ευνόητους λόγους }, διατηρούμε τετράδιο {κουμπαρά} στο κατάστημα, στο οποίο αναγράφουμε με το ονοματεπώνυμό τους ,τις δωρεές των πολιτών σε χρήμα, έτσι έχουμε την επιλογή να στείλουμε την μανούλα που μεγαλώνει μόνη τα παιδάκια της, να ψωνίσει είδη πρώτης ανάγκης πχ. γάλα , λαχανικά, φρούτα τυρί, κτλ .  Οι ποσότητες δίνονται ανάλογα των μελών των παιδιών . Σας παρακαλούμε βοηθήστε τα ορφανά παιδάκια για να κάνουν κι΄αυτά , χορτάτα Άγιον Πάσχα ,μιας και δεν επέλεξαν τα ίδια , την άμοιρη κατάσταση που βιώνουν σήμερα.
Είναι κρίμα , φεύγοντας ο πατέρας τους απ΄την ζωή ,θαρρώ πως σ΄εμάς εμπιστεύτηκε τα παιδιά του και θα πρέπει εμείς οι μεγάλοι να τα στηρίξουμε όσο μπορούμε είναι πλέον ηθικό χρέος μας .
Θα χάσουμε παιδιά από ασιτία ..
Οι πολλοί κάνουν πολλά οι λίγοι κάνουν λίγα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στρώνουμε το πασχαλιάτικο τραπέζι των ορφανών !
Το οπωροπαντοπωλείο είναι όλη μέρα ανοιχτό μέχρι στις 10 το βράδυ.
Εκ μέρους των ορφανών παιδιών & του ΔΣ της ομάδας ,σας ευχαριστούμε θερμά Καλόν Αγιον Πάσχα!
Πρόεδρος: Κωσταντινιά Ντέμου 6971624807
Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Σισμανίδης
Γραμματέας :.ΡωμαίουΣοφία
Ταμίας. Μαίρη: Ραφαηλίδου
Μέλος: Σουλτάνα Αμπατζόγλου
Μελη :
Μαρία Ελεονώρα .
Αγνή Γκιούρκα
Κυριακή Σαρηκυριακίδου
Γεωργία Πάφα
Σοφια Ευαγγελοπούλου
Επιστημονικός Συνεργάτης και σύμβουλος Στέλιος Χαρσώνης Νομικός
Καλή Ανάσταση με υγεία!!
Ομάδα Άμεσης βοήθειας Κοζάνης Τηλ. επικοινωνίας 6971624807

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.