Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Διήμερη εκδρομή, στις 6 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαϊου

2 Μαΐου 2024
11:36
Κανένα σχόλιο

 

Ετοιμαζόμαστε…γιατί, τη Θωμά ‘ ς σα Σούρμενα είναι αλλιώς…σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην χώρα!!! 👉 Το λεωφορείο, θα αναχωρήσει για την διήμερη εκδρομή, στις 6 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαϊου 2024, έξω από τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας και η τιμή για κάθε άτομο , ανέρχεται στα 80 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνει την μεταφορά , καθώς και μία διανυκτέρευση, με πρωινό . 👉 Τηλέφωνα κρατήσεων 2463053423 Χονδροματιδης και 6989175761(13.00-17.00) Ιφιγένεια Ακριτιδου. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, για κρατήσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.