Πτολεμαΐδα: “12 Ιστορίες του Γιώργου Κασαπίδη”, την Κυριακή 19 Μάϊου

12 Μαΐου 2024
10:35
Κανένα σχόλιο
H Ομάδα ΕΟΡΔΑΙΑ SOS , παρουσιάζει με μεγάλη χαρά το βιβλίο του Γιώργη, του συναγωνιστή από την Ομάδα SOS Βέρμιο, μαζί έχουμε δώσει πολλούς αγώνες, μιλάμε την ίδια γλώσσα , αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργης έρχεται στην πόλη μας, πέρυσι μας παρουσίασε της ΄΄Σταγόνες΄΄ του και οι φίλοι του βιβλίου, οι φίλοι των γραμμάτων έφυγαν ενθουσιασμένοι.
Την Κυριακή, στις19 του Μάη , στις 18,30 στο ΄΄Τέλος του Κόσμου΄΄ θα έχουμε την ευκαιρία να το ΄΄γευτούμε΄΄ και μεις!
12 Ιστορίες του Γιώργου Κασαπίδη, 12 καταθέσεις ψυχής, αποτυπωμένες με μελάνι πάνω στο χαρτί, δίκιο και άδικο, συναισθήματα στην πορεία της ζωής του, στην ζωή του περιγύρου του, στη ζωή των συνανθρώπων του. Οι ευαίσθητες κεραίες του συλλαμβάνουν αυτό που τον κεντρίζει , αυτό που ερεθίζει τις αισθήσεις του και με έναν υπέροχο λόγο, το μεταφέρει στο χαρτί και μας το παρουσιάζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι