Η Ιερά Μονή Αγ. Αθανασίου Εράτυρας, μέσω του kozan.gr, απαντά σε ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαρμακευτικών, Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοίου: “Για οποιαδήποτε μελλοντική απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμησης και σπίλωσης της Ιεράς Μονής επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας”

3 Ιουνίου 2024
14:19

 

Σε απάντηση της από 31-5-2024 δημοσίευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαρμακευτικών, Αρωματικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοίου Κοζάνης και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους παραγωγούς τριαντάφυλλου όσο και το ευρύ κοινό ότι τόσο το κτίριο του αποστακτηρίου με όλο του τον εξοπλισμό (καζάνι απόσταξης, ψύκτης κλπ), όσο και το γεωτεμάχιο στο οποίο βρίσκεται αυτό, ανήκουν στην αποκλειστική κυριότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Εράτυρας.

Όλα τα ανωτέρω αποτέλεσαν αντικείμενο μίσθωσης, μεταξύ της Μονής και του Συνεταιρισμού, η οποία καταγγέλθηκε νομίμως και προσηκόντως, όπως απαιτεί ο νόμος, αφενός διότι έληξε ο χρόνος αυτής και ουδέποτε ανανεώθηκε και αφετέρου διότι ο Συνεταιρισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης υπήρξε κακόπιστος, αφού όχι μόνο δεν κατέβαλε το παραμικρό ποσό, ως μίσθωμα, ως όφειλε, με  βάση τα συμφωνηθέντα, αλλά επιπρόσθετα προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο αποστακτήριο, τις οποίες ουδέποτε αποκατέστησε, ενώ ταυτόχρονα δεν εξόφλησε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο κατανάλωσε, γεγονότα που προκάλεσαν σημαντική οικονομική και όχι μόνο επιβάρυνση στην Ιερά Μονή.

Για οποιαδήποτε μελλοντική απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμησης και σπίλωσης της Ιεράς Μονής επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

                                                                                    Εκ της Ιεράς Μονής

14 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι