kozan.gr: Tι είπαν, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, οι πρόεδροι των δύο ιππικών συλλόγων “Αγίου Νικάνορα” & “Αγίου Θεόδωρου” για τη διαμάχη με την παραχώρηση των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών (Βίντεο)

1 Ιουλίου 2024
21:21

 

Tι είπαν, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, οι πρόεδροι των δύο ιππικών συλλόγων “Αγίου Νικάνορα” & “Αγίου Θεόδωρου” για τη διαμάχη με την παραχώρηση των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών.

 

 


Διαβάστε παρακάτω για το συγκεκριμένο θέμα το αναλυτικό ρεπορτάζ του kozan.gr, που ανέδειξε το θέμα

 

kozan.gr: Η διαμάχη – διεκδίκηση δύο συλλόγων των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης – Τι ισχυρίζονται οι δύο σύλλογοι αλλά κι η αίτηση από τον έναν εκ των δύο (συλλόγων) για αξιοποίηση δημοτικής έκτασης εμβαδού 15.800 τ.μ., στο Δρέπανο Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Εχουμε επισκεφθεί οικογενειακως πολλάκις τον ιππικό όμιλο προκειμένου να δουμε τα άλογα.Οι υπεύθυνοι του ομίλου είναι ευγενέστατοι και πρόθυμοι να μας εξηγήσουν κάθε απορία μας και όλο αυτό αφιλοκερδώς! Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λόγοι υπάρχουν που να μπορούν να ,στηρίξουν την εκμεταλλευση του ομίλου από άλλον σύλλογο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι