kozan.gr: “Πέρασε” κατά πλειοψηφία (με 19 ψήφους) η παραχώρηση των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών στο σύλλογο “Άγιο Νικάνορα”, παρά τις ενστάσεις του συλλόγου “Αγίου Θεόδωρου”

1 Ιουλίου 2024
22:00

 

“Πέρασε” κατά πλειοψηφία (με 19 ψήφους της συμπολίτευσης & της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τ. Κουζιάκης)  η παραχώρηση των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών στο σύλλογο “Άγιο Νικάνορα”, παρά τις ενστάσεις του συλλόγου “Αγίου Θεόδωρου”.

Σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις των συλλόγων,  μπορείτε να διαβάσετε τις παρακάτω αναρτήσεις του kozan.gr

 

 

 

kozan.gr: Tι είπαν, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, οι πρόεδροι των δύο ιππικών συλλόγων “Αγίου Νικάνορα” & “Αγίου Θεόδωρου” για τη διαμάχη με την παραχώρηση των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών (Βίντεο)

 

kozan.gr: Η διαμάχη – διεκδίκηση δύο συλλόγων των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης – Τι ισχυρίζονται οι δύο σύλλογοι αλλά κι η αίτηση από τον έναν εκ των δύο (συλλόγων) για αξιοποίηση δημοτικής έκτασης εμβαδού 15.800 τ.μ., στο Δρέπανο Κοζάνης

5 σχόλια

  • Δημοτικό συμβούλιο για γέλια. Εκτιμώ ό,τι θα υπάρξουν νομικά ζητήματα και ζητήματα νομιμότητας της απόφασης.

  • Χωρίς να ξέρω το παραμικρό για την υπόθεση
    Μόνο το γεγονός ότι το ψήφισε η λαϊκή συσπείρωση είναι για γέλια η απόφαση

  • Ποιός σας έδιωξε από τον ιππικό όμιλο και πότε; Οι άνθρωποι εκεί είναι πρόθυμοι να ενημερώσουν και να κάνουν βόλτα με τα αλογά τους μικρούς και μεγάλους που το επιθυμούν και μάλιστα εθελοντικά! Κανείς τους δεν πληρώνεται και το κανούν από αγάπη για το άλογο και για το σύλλογο. Με όποια κονδύλια μπόρεσαν αλλά και με δικά τους χρήματα και προσωπική δουλειά έστησαν τον όμιλο ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να έρθει σε επαφή με το άλογο, να το γνωρίσει και να το αγαπήσει όπως και οι ίδιοι.
    Γιατί να θέλουμε όλα να τα εμπορευματοποιήσουμε;
    Μακάρι να συμμετέχουν και άλλοι σε αυτή την προσπάθεια, να γίνουν μέλη και να προσφέρουν ότι μπορούν…!
    Και αν υπάρχει τρόπος να δωθούν χρήματα για την βελτίωση των εγκαταστάσεων αλλά και του χώρου ας το προτείνει όποιος γνωρίζει αλλά όχι με στόχο το προσωπικό όφελος αλλά του κοινωνικού συνόλου!

  • Εδώ ντράπηκε και η ντροπή! Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της…! Aπαίτησαν να πάρουν ότι έγινε με μεράκι χρήμα πολύ κόπο και ανιδιοτέλεια! Απαίτησαν με τον στανιό έναν χώρο ανοιχτό σ όλους!

    Υ.Γ Στον Ιππικό Σύλλογο Κοζάνης “ο Άγιος Νικάνορας” μπορεί να γίνει μέλος όποιος το επιθυμεί αρκεί να πληρεί τα κριτήρια που ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου! Η πόρτα του είναι ανοιχτή σ όλους τους Φιλίππους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι