kozan.gr ΟΛΗ η συνέντευξη του Δημάρχου Κοζάνης, που παραχώρησε στο kozan.gr το Σάββατο 6/7, μέσα από 10 αναρτήσεις

8 Ιουλίου 2024
08:21
Κανένα σχόλιο

 

 

Για όσους απουσιάζατε το Σαββατοκύριακο, παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Δημάρχου Κοζάνης, που έγινε θέμα συζήτησης  σε ό,τι αφορά τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής.

 

 

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, απαντά εν συντομία στο kozan.gr, που βρισκόμαστε και τι απομένει να γίνει σε ό,τι αφορά την Ποντοκώμη, την Ακρινή, την ανάπλαση του ΟΣΕ, τα νέα κοιμητήρια Κοζάνης, τις εργασίες σ’ ένα κομμάτι του δημοτικού κήπου της πόλης, τα κοιμητήρια Κλείτου, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τον υποβαθμισμένο επί πολλά χρόνια θεσμό των Λασσανείων, το Ξενία αλλά και την υπόθεση παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων (Βίντεο)

 

kozan.gr: Τι απαντά ο Δήμαρχος Κοζάνης σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι σε κάποια θέματα ακούει πάρα πολύ ή ακόμη και καθοδηγείται από τον πατέρα του (Ν. Κοκκαλιάρη), ο οποίος διετέλεσε στο μακρινό παρελθόν κι Αντιδήμαρχος στο Δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

Tι απάντησε στο kozan.gr ο Γ. Κοκκαλιάρης σε σχέση με τη φήμη (ή και κάποιες ενδείξεις) πως δεν υπάρχει συνοχή στο συνδυασμό του, ότι ενδεχομένως υπάρχουν κλίκες και κατ’ επέκταση ούτε συλλογικό πνεύμα (Βίντεο)

 

Ο Γ. Κοκκαλιάρης απαντά στο kozan.gr: Tι θα γίνει με το Κολυμβητήριο Κοζάνης – Τι απομένει να γίνει και πότε θα ανοίξει; (Bίντεο)

 

kozan.gr: Πως σχολιάζει στο kozan.gr ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης την αντιπολίτευση που του ασκείται μέσα στους πρώτους έξι μήνες κι αν θεωρεί πως υπάρχει σκοπιμότητα κι όχι ουσία: “Φαίνεται και στον ίδιο τον κόσμο ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και κάποιους τους πειράζει. Αλλάζει η καθημερινότητα του κόσμου στην πόλη αλλά και τα τοπικά διαμερίσματα, που ήταν τόσο παρατημένα όλα αυτά τα χρόνια” (Bίντεο)

 

kozan.gr: Ειναι πεπεισμένος, σήμερα, ο Δήμαρχος Κοζάνης ότι θα πάνε όλα καλά σε ό,τι αφορά τη συνέχιση λειτουργίας της τηλεθέρμανσης ή φοβάται ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά και ποιος θα έχει την ευθύνη αν συμβεί κάτι τέτοιο; (Bίντεο)

 

Γ. Κοκκαλιάρης στο kozan.gr για την κριτική της αντιπολίτευσης με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης : “Η πρώτη επένδυση που θα γίνει μέσω του προγράμματος «Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβαση» 2021-2027 (ΔΑΜ) θα είναι του Δήμου Κοζάνης – Δε θέλουμε να κάνουμε προτάσεις εκθέσεις ιδεών” (Βίντεο)

Γ. Κοκκαλιάρης σε συνέντευξή του στο kozan.gr, για την κατάσταση με τα αδέσποτα: “Mετά τις 31/8/2024, που τελειώνει το πρόγραμμα διαχείρισης κι από την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, η διαχείριση των αδέσποτων, από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, θα γίνει τελείως διαφορετικά – Προς τα τέλη Αυγούστου 2025 θα βλέπουμε την κατάσταση να σταθεροποιείται και θα δούμε μεγάλη διάφορα”(Βίντεο)

kozan.gr: Γ. Κοκκαλιάρης στο kozan.gr για το γεγονός ότι καμία μεγάλη επένδυση, πέντε χρόνια από τότε που η κυβέρνηση εξήγγειλε την απολιγνιτοποίηση, δεν έχει γίνει στην περιοχή – Πως νιώθει ο ίδιος, αν πιστεύει ότι θα γίνει μια μεγάλη επένδυση και πως θα συμβάλει, ως Δήμαρχος, για να συμβεί αυτό; (Bίντεο)

Γ. Κοκκαλιάρης στο kozan.gr για το πως κρίνει τους πρώτους έξι μήνες διοίκησής του: “Το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Κοζάνης εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν ένα copy – paste. Εδω έρχονται κι αλλάζουν άρδην τα πράγματα. Νομίζω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά αυτό το εξάμηνο” (Βίντεο)

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι