Πρόεδρος στη Ειδική μόνιμη επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων εκλέχθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και μέχρι πρότινος Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

10 Ιουλίου 2024
14:23

 

Με την επιστροφή του στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα, του ανατέθηκαν σημαντικά αντικείμενα στις επιτροπές:

  • Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,
  • Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης,
  • Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων,
  • Θεσμών και Διαφάνειας και
  • Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπόν Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων, ως πρόεδρος.

Ενώ με απόφαση του ορίστηκε αναπληρωτής του προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Κοινοβουλευτική Συνέλευση Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τέλος, θα προεδρεύει στην ομάδα Φιλίας Αλβανίας και θα συμμετέχει στις ομάδες φιλίας Αρμενίας, Βουλγαρίας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Ισραήλ.

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

29 σχόλια

  • Με τέτοια ποιότητα λογικό είναι να τον εκμεταλλευτούν κοινοβουλευτικά.
    Η κοινοβουλευτική δράση είναι τεράστια.

  • Για ακόμη μία φορά δείχνει ο πρωθυπουργός την εμπιστοσύνη του, προς το πρόσωπο του βουλευτού και καθηγητού της νομικής κ. Κωνσταντινίδη Στάθη !!!
    Φιλε Στάθη,
    έχω την πεποίθηση πώς και αυτήν τη φορά θα σταθείς επάξια στα νέα σου καθήκοντα !!!

  • Άξιος. Ένας καθώς πρέπει Πολιτικός Άνδρας. Άξιος κοινοβουλευτικος Πολιτικός, επιστημών, με γνώσεις και ήθος. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μας εκπροσωπούν.

  • Όσο και αν δέχτηκε πόλεμο τόσο από τον Μιχάλη όσο και από τον Γιώργο, η ποιότητα του αλλά και η διαφορά του με αυτούς τους δυο είναι τεράστια! Ο μεν Στάθης μορφωμένος με επαγγελματική καριέρα, οι δε Γιώργος και Μιχάλης αγράμματοι υπάλληλοι του κόμματος ….

    Όσο και αν τον πολέμησαν όσο και αν ο Μιχάλης με το βρωμερό του ταλέντο να δρα υπογείως , πάντα οι ικανοί επιβραβεύονται…. Για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια στον Κυριάκος που επιλέγει με βάση τους ανθρώπους τα ταλέντα τους και καθαρίζει το κόμμα και κάτι ανθρώπους όπως ο Μιχάλης τους κάνει στην άκρη, όσο και αν αυτοί πιέζουν με τις κομματικές τους σχεσεις.

  • ΑΠ ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΤΙ ΝΑΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ

    • Τι μας λες ορέ χωριάτη;;; Είσαι εσυ άξιος να πιάσεις στο στόμα σου τον Δήμου; Τον Δήμου τον αγαπάει όλη η κοζανη γιατί είναι καθαρός και αγαπάει τη πόλη του! Χωριαταραα! Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου ή και εσυ δημόσιος υπάλληλος; Μάλλον δε σου έκανε ρουσφέτι ο δήμου και πας να τον βγάλεις σκάρτο…

      • Ρε πρωτευουσιανε σουρδε ούτε και αυτά τα ρουσφέτια είναι ικανοί να κάνουν…….έχουν γίνει περίγελος σε όλη την τοπική κοινωνία!!!!!!Αναρωτήθηκες πόσο καιρό έχει να πατήσει το πόδι του στο γραφείο του στην πτολεμαιδα;

        • Βρε χωριαταρα εσυ που μου θες και εξέλιξη…. Εκεί έχετε το Παπαδόπουλο αυτός σας αξίζει και έτσι θα αφανιστείτε τώρα που τελειώνει η ΔΕΗ. Και καλά θα πάθετε…. Τόσα χρόνια Παπαδόπουλο θέλατε…. Φάτε χορταράκι τώρα … που σας έφτιαξε ο Κωνσταντινιδης γιδοβοσκοι ε γιδοβοσκοι… μπεεεεε!!!!

          Θέλουν και στην εορδαια να πηγαίνει ο βουλευτής και να χαίρονται

          • Κράτα αυτο το σχόλιο για το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών!!!!!!Μέχρι να γίνει αυτό καρτερα να γίνουν εκλογές μέχρι τον Νοέμβριο ,πονηρέ Ε πονηρέ(βλέπε λίστα)!!!!!Από την Εορδαία θα την πάτησεις!!!!!Τώρα για το ποιος είναι χωριατλαμας και γίδι το έχουν με καταλάβει όλοι!!!!!!

    • Ο Δήμου τον πήγε στη κορυφή… τον δήμου ξέρει όλη η κοζανη και τον εμπιστευτικέ για να βγάλει τον Στάθη. Μη τα ξεχνάμε…

  • Θερμά συγχαρητήρια Στάθη αξίζεις αυτά και άλλα τόσα. Συγχαρητήρια και στους στενους συνεργάτες σου. Εργάζονται ακούραστα και χωρίς έπαρση.

  • Ακόμη ένα καθήκον λοιπόν. Θα αφήσει και αυτό τεράστιο, αναπτυξιακό αποτύπωμα στην περιοχή, όπως το τεράστιο εργο του ως τώρα. Μείνετε όλοι ήσυχοι

    Υ.Γ. Το γραφείο του καλά τα πάει στα σχόλια

    • Χαχαχαχα ρε Παπαδόπουλε….. ασχολείσαι ακόμα με τα σχόλια στα sites??? Ξεφτιλίζεσαι και κανείς πόλεμο στον Στάθηκα επειδή ο Κυριάκος σε έχει διαγράψει από τα πάντα;;;;

  • Στάθης Κωνσταντινίδης, στην διάλεκτο των Απάτσι σε ακριβή μετάφραση ” Ο 5 βισσωνες 6 ζευγάρια” και ο έτερος των διανοουμένων και σωτήρων της περιοχής μας, ” Ο μαλωμένος με την αλήθεια ” σε ελεύθερη μετάφραση Μιχαήλ Παπαδόπουλος ή ” Χοντρός “. Τα συμπεράσματα δικά σας φίλοι μου, συνεχίστε να τους ψηφίζετε, κάνουν” καλό ” .

  • Ρε παιδιά, μας δουλεύετε όλοι στα σχόλια; Θα βγάλετε τον Κωνσταντινίδη, ως τον πιο ικανό από όλους; Ας γελάσω!Όλοι ξέρουμε στην Κοζάνη ποιος είναι.Εξάλλου, είναι γνωστό ότι όσοι εξυπηρετούν το σύστημα, δεν χάνονται, τους χώνουν όπου θέλουν.Πιόνια σε σκάκι κακής ποιότητας. Ο περιγυρός του ας μην γλείφει τόσο, έτσι;

  • Με τα σχόλια πληρώνονται οι υπάλληλοι του ?? Τι έκανε ο εν λόγω βουλευτής για την περιοχή? Μόνο φρου φρου και αρώματα είναι , ουσία μηδέν.

  • Από δήμαρχος κλητήρας.
    Μόνο η καρέκλα τόν ενδιαφέρει.
    Δεν έχει κάνει τίποτα και αυτός για την Κοζάνη. Όπως και άλλοι. Αυτοί όλοι πρέπει να φύγουν να μπουν αλλά άτομα βρομισαν φτάνει μια ζωή η ίδιοι και οι ίδιοι. Αφού βλέπουμε ότι μία φορά βγήκε δεν έκανε τίποτα δεύτερη φορά βγήκε δεν έκανε τίποτα και δεν έχουν κάνει τίποτα γιατί συνεχίζουμε και τούς ψηφίζουμε. Τόσα άλλα πρόσωπα υπάρχουν. Έλεος για να έρθει η αλλαγή πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα αλλιώς τα ίδια πάλι.

  • Για την απολιγνιτοποίηση έφερε μηδέν θέσεις εργασίας στον τόπο.
    Ώς φωστήρας που παρουσιάζεται στο άρθρο, πιο είναι το έργο του για την περιοχή από την οποία εκλέγεται.
    Μηδέν θέσεις εργασίας.

    • Εσυ πρέπει να σαι του Μιχάλη παιδί…. Αυτού που κατέστρεψε την δυτική Μακεδονία… ξέρετε εσείς… μπήκατε σε θέσεις βολευτήκατε ΔΕΗ με χρυσά κουτάλια

  • Καλά εκεί στο γραφείο του Παπαδόπουλου βγάλατε χολή που ακόμα σας κρατάει στην αφάνεια ο Κυριάκος και αρχίσατε να κάνετε επίθεση πάλι;;; Αποδεχτείτε το επιτέλους!!! Είστε και θα συνεχίσετε να είστε στην αφάνεια!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι