Kozan.gr: Ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου με αφορμή το δημοσίευμα του kozan.gr: “ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ σίγουρα δεν είμαστε …”

10 Αυγούστου 2024
12:24
Με αφορμη το  χθεσινό  δημοσίευμα  του kozan.gr σε σχέση  με την εγκριση περιβαλλοντικων ορων για την κατασκευή & λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 44,00MW στη θέση “Λεύκαρα (κάντε  κλικ εδώ για το δημοσίευμα ). Ο Δήμαρχος Σερβίων Χ.Ελευθεριου προχώρησε στη σχετική δημοσίευση: “κάποιοι νομίζουν ότι θα αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς είναι βαθιά νυχτωμένοι .-
ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ σίγουρα δεν είμαστε …”

20 σχόλια

  • Αν μη τι άλλο έδειξε ότι είναι δήμαρχος που εκπροσωπεί των κόσμος των Σερβίων και όχι του προσωπικού του οφέλους. Και θα πρέπει να ερωτηθεί για το μέλλον των πολιτών του.
    Μπράβο Χρήστο.

    • Σε τι ακριβώς είσαι μαζί του Αγαπιε; Και στον χυταμ μαζί του ήσουν; Και στις υποκιψεις στον Μητσοτάκη μαζί του ήσουν; Και όταν είπε ραχαγκελ της απολιγνιτοποιησης τον Μουσουρουλη μαζί του ήσουν;

  • 1. Ναι με φουρκιωτη. Αλλά γιατι γιατί δεν άκουσε τους κατοίκους ελάτης και Λιβαδερού που είναι κατά των μελετών του δάσους;
    2. Πάλι δεν το πήρες χαμπάρι δημαρχε; Όπως με τα φωτοβολταϊκά του μάνα νερού;
    2 κε φουρκιωτη μήπως έχετε ανάθεση τα φωτοτυπία του δήμου Σερβίων; Γιατί κάτι τέτοια δείχνει η διαύγεια!

    • Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αν έχω τα “φωτοτυπία” ή όχι ??? Άλλωστε η διαύγεια γι αυτό έγινε, για να τα βλέπουν όλοι, ακόμη και από την Αυστραλία.
      Συμφωνείτε λοιπόν ή όχι ότι θα έπρεπε να ερωτηθεί από τη κεντρική κυβέρνηση ο Δήμαρχος ενός τόπου ???
      Αυτό είναι το ερώτημα….και πάντα επώνυμα, όχι ανώνυμα.

  • Βγαίνει δημοσίευμα ότι τα μπουν νέα ΦΒ στα Λεύκαρα και ο Ελευθερίου γράφει “δεν είμαστε Μάου Μάου”. Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Ότι ο Ελευθερίου κάνει ρατσιστικό σχόλιο; Ότι ομολογεί ότι πιάστηκε στον ύπνο όπως και με το μάνα νερού που τον ξύπνησε ο Κωνσταντόπουλος που πήγε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο; Και στην ανάρτηση στο σάιτ λέει ο ΓΔ “μπράβο ο δήμαρχος ακούει τους πολίτες”. Και ποια γνώμη πολιτών λαμβανει υποψιν του ο Ελευθερίου ; Των κατοίκων της ελατης μήπως; Των κατοίκων που κορόιδεψε και πήγε στα μουλωχτα να κάνει χυτά αμιάντου και εβριζε τους αντιδρουντες;

  • Πάλι στον ύπνο πιάστηκαν στα Σέρβια! Και θα αντιδράσουν δυναμικά…….όπως στην μεσσιανη χαχαχα
    Αλήθεια για τα αιολικά και τα φωτοβολταϊκά του Μεταξά εκεί γιατί κάνουνε μόκο;

  • Το ηξερε εδω και χρονια, οταν εστειλε μηχανηματα η εταιρεια και ανοιξε δρομους, σε συνεργασια με τον Δημο……..οντως ο Ελευθεριου περναει τους δημοτες για ιθαγενεις!!!!

  • .φίλε για τα φωτοβολταϊκά στα Μεταξά δεν ρωτάς καλύτερα τον κολλητό σου Κωνσταντινούπολη, τότε που έκαμνε διαπραγματεύσεις ντε

  • Ο δήμαρχος το ήξερε ή τουλάχιστον όφειλε να το ήξερε, γιατί μετά από κάθε έγκριση ΑΕΠΟ, εκδίδεται άδεια επέμβασης, κοινοποίηση της οποίας λαμβάνει ο δήμος.
    Άρα στον δήμο ήρθε κοινοποίηση της άδειας επέμβασης.
    Τι έκανε ο δήμαρχος; Ή δεν το είδε (οπότε είναι ανίκανος) ή το είδε και έκανε τα στραβά μάτια.
    Είτε ανίκανος είτε αδιάφορος, ένα είναι σίγουρο. Δεν κάνει για δήμαρχος και δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του να διαφυλάξει τα συμφέροντα των πολιτών.
    Κάτι ανάλογο είχε κάνει και με το μεγάλο φωτοβολταϊκό της Μεσσιανής, όταν σύρθηκε από τον Κωνσταντόπουλο σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
    Παρ’ όλα αυτά θα περιμένουμε να δούμε ποιές πρωτοβουλίες θα πάρει για την διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου και των κατοίκων των Λευκάρων.

  • Στην φάση της αδειοδότησης γιατί δεν έκανε κάτι όπως κάνει ο δήμος βοίου για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του;. Τώρα κάνει τον μάγκα; όντως μάου μάου μας περνάει…

  • Ανταποδοτικά θα πάρει, καμία επίστρωση δρομου, κανένα βαψιματακι από αυτά που θα έκαναν οι “εθελοντές” το 2019 ……με την βοήθεια 120 επιστημόνων για να καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι “έξυπνοι” και ποιοι οι “Μάου Μάου” οπως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ γράφει ο Ελευθερίου για μια φυλή που κανείς δεν υποταξε! έτσι ανιστορητος και ξερολας είναι ο τυπικός δεξιός που θέλει να τον περνάνε για αριστερό, με λίγα λόγια ένας τυχοδιωκτης

  • Ο δήμαρχος το ήξερε ή τουλάχιστον όφειλε να το ήξερε, γιατί μετά από κάθε έγκριση ΑΕΠΟ, εκδίδεται άδεια επέμβασης, κοινοποίηση της οποίας λαμβάνει ο δήμος.
    Άρα στον δήμο ήρθε κοινοποίηση της άδειας επέμβασης.
    Τι έκανε ο δήμαρχος; Ή δεν το είδε (οπότε είναι ανίκανος) ή το είδε και έκανε τα στραβά μάτια.
    Είτε ανίκανος είτε αδιάφορος, ένα είναι σίγουρο. Δεν κάνει για δήμαρχος και δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του να διαφυλάξει τα συμφέροντα των πολιτών.
    Κάτι ανάλογο που είχε κάνει και με το μεγάλο φωτοβολταϊκό της Μεσσιανής, όταν σύρθηκε από τον Κωνσταντόπουλο στο δημοτικό συμβούλιο.
    Παρ’ όλα αυτά θα περιμένουμε να δούμε τι πρωτοβουλίες θα πάρει για την διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου και των κατοίκων των Λευκάρων.

  • Ποιοι είσαστε μαζί του;
    Εισασταν και όταν κοιμόταν στην μεσσιανη και δεν πήρε πρέφα τα φωτοβολταικα;
    Όταν πήγε στα μουλωχτα να κανει χυτα αμιάντου και έβριζε τα μέλη του αντιχυταμ
    Όταν έβριζε τους ελατιωτες που κατά 99% ψήφισαν κατά της διαχειριστικής μελέτης της Βουνασας που ήταν απευθείας ανάθεση σε μαθητή του φροντιστηρίου του;
    Όταν έκανε υποκλίσεις στον Μητσοτάκη;
    Όταν αποκάλεσε δημόσια “Ρεχάγκελ” τον Μουσουρουλη της βίαιης απολιγνιτοποιησης

    • Ποδεικνυεται ότι είναι 2ης κατηγορίας πολίτες οι ελατιωτες και οι μοκρωτες
      Βέβαια άλλοι τρώνε σανω. Όσοι νομίζουν ότι ΔΕΝ ηξερε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι