kozan.gr: Εκπονήθηκαν δύο μελέτες από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης για παρεμβάσεις προϋπολογισμών (6.000 ευρώ) & (120.000 ευρώ), που θα αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κοζάνης στην Πλατεία Συντάγματος – Τι απαντήσεις έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κ. Κουρού μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Ζ. Μάρα (Βίντεο)

21 Αυγούστου 2024
21:15

Εκπονήθηκαν δύο μελέτες από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης προϋπολογισμών (6.000 ευρώ) & (100.000 ευρώ) που θα αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κοζάνης στην Πλατεία Συντάγματος. Τι απαντήσεις έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κ. Κουρού μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Ζ. Μάρα, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 21/8.


 

 

6 σχόλια

  • Ο κύριος Μάρας εάν έκανε την μισή έστω δουλειά από την αντιπολίτευση που κάνει θα είχε άλλη εικόνα αλλά Ζήση πέρασες και δεν ακουμπησες άδικα γαυγιζεις…

    • Είναι δυνατόν να εκλεγεί Διαμαντοπούλου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Λάζαρος να φκιαν αντιπολίτευση στο γιο του φιλώ του;

    • Μακάρι να ήταν και άλλοι σαν τον κ.Μάρα!
      Βλέπουμε αυτούς που έλεγαν πως θα τα στρώσουν όλα ,να κρύβονται και ψηφίζουν με βαριά καρδιά και να συμφωνούν διαφωνώντας.
      Τα προβλήματα να μεγενθύνονται και κάποιοι να βγάζουν την ουρά τους από έξω λες και είναι ακόμη στην αντιπολίτευση.
      Δυστυχώς ,λείπουν άτομα από την διοίκηση σαν τον κ.Μάρα ,και αυτό τονίζεται ακόμη πιο έντονα από την έλλειψη αποτελεσματικότητας της νέας δημοτικής αρχής.

      • Σας χαλάει που θα ολοκληρωθεί το πάρκιγκ μετά από αμέλειες τόσων ετών.. δεν πειράζει, θα το καταλάβετε όταν τελειώσει το έργο και πλέον θα μπει μια σειρά που δεν μπήκε τόσα χρόνια. δυστυχώς κάποια σάιτ που έχουν ξεσαλώσει με το πάρκιγκ (κατάπιναν τη γλώσσα τους τόσα και σήμερα βγάζουν άρθρα κάθε δύο μέρες) θα πρέπει να πάνε να καταγράψουν την εικόνα μετά τις παρεμβάσεις που θα γίνουν! Εκεί θα γελάσουμε…λίγη υπομονή.. τόσα χρόνια είναι σε αυτή την κατάσταση..

    • Πολιτικάντη,όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
      Η απίστευτη ανεπάρκεια των σημερινών δείχνει την αξία των προηγούμενων,και ακόμα είμαστε στον πρώτο χρόνο.
      Μακάρι για το καλό του Δήμου να είχε άτομα σαν τον Μάρα ο Κοκκαλιάρης στην ομάδα του,ο νοών νοείτω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι