Nέα παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr για την κατάσταση στο δημοτικό πάρκινγκ της Πλατείας Συντάγματος στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

22 Αυγούστου 2024
17:26
Nέα παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr, που αναδεικνύει, διαρκώς, παρόμοιες καταγγελίες, όχι μόνο τη συγκεκριμένη αυτοδιοικητική περίοδο αλλά και την προηγούμενη επί θητείας Λ. Μαλούτα, σε σχέση με την κατάσταση στο δημοτικό πάρκινγκ της Πλατείας Συντάγματος στην Κοζάνη. Όπως γράφει ο αναγνώστης:
“Η κατάσταση ειναι χειρότερη από ποτέ…παρά τα πολλά τηλέφωνα στο αρμόδιο τμήμα του δήμου η κατάσταση συνεχίζει να είναι η ίδια εδώ και καιρό.
Οι πολίτες πληρώνουν 35ευρω τον μήνα για την φύλαξη του οχήματος τους αλλά αυτά τα χρήματα δεν έχουν κανένα αντίκρισμα.τζάμια σπασμένα, πόρτες ανοιχτές,σκουπίδια παντού και νερά να τρέχουν από το ταβάνι.
Η μία πόρτα,μάλιστα, είναι όλο το 24ωρο ανοιχτή με αποτέλεσμα τα οχήματα να είναι εκτεθειμένα.
Ας μας πουν τα ανώτερα δημοτικά πρόσωπα αν τους ικανοποιεί αυτή η εικόνα και αν ήταν εκεί τα δικά τους οχήματα θα άφηναν το πάρκινγκ έτσι παρατημένο?? Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι πριν μία εβδομάδα αλλά και μετά από σημερινό έλεγχο δεν έχει αλλάξει κάτι

Να σημειωθεί, πάντως, πως στην χθεσινή λογοδοσία ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κ. Κουρούς ανέφερε πως εκπονήθηκαν δύο μελέτες από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης για παρεμβάσεις προϋπολογισμών (6.000 ευρώ) & (120.000 ευρώ), που θα αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κοζάνης στην Πλατεία Συντάγματος (δείτε εδώ σχετικά). Το ερώτημα είναι βέβαια τι θα γίνει με την παρούσα κατάσταση μέχρι να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης βάσει των μελετών. Θα παραμείνει έτσι η κατάσταση;

 

 

4 σχόλια

  • ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!!!!!!!

  • παρτε ρε τα αυτοκινητα σας που ειναι η περιουσια σας και τραβατετα αλλου…εκει που σας σεβονται και εκτιμουν τα χρηματα σας…και αμα και οταν γινει κατι σε αυτο το δημοτικο παρκινγκ τοτε βλεπετε…τραβατε εκει που εκτιμουν τα χρηματα που τους δινετε…αλλιως εσεις φταιτε…δεν φταινε αυτοι που σας τα περνουν…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι