“Μαζί για την Κοζάνη”: «Επικίνδυνοι παραλληλισμοί από την Κίνηση σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία – Ακολουθώντας συκοφαντικές μεθόδους, προχώρησε σε βεβιασμένους και νοσηρούς παραλληλισμούς περί “οργανώσεων, εποχών και χωρών»

20 Σεπτεμβρίου 2024
16:31

Η Κίνηση «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις», αδυνατώντας να αρθρώσει έναν σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο, έφτασε στο εξευτελιστικό σημείο να εκτοξεύσει λάσπη στον ανεμιστήρα, θίγοντας κατά τρόπο βάναυσο και χυδαίο, πρόσωπα και συνειδήσεις.

Ακολουθώντας συκοφαντικές μεθόδους, προχώρησε σε βεβιασμένους και νοσηρούς παραλληλισμούς περί “οργανώσεων, εποχών και χωρών”, σπέρνοντας τοξική ρητορική και καλλιεργώντας διχαστικό λόγο άνευ προηγουμένου, σπιλώνοντας παράλληλα τις βασικές αρχές του εθελοντισμού.

Ο συνδυασμός μας και τα μέλη του, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε συνδημότη μας που έχει ανάγκη, στηρίζοντας εμπράκτως και όχι με θεωρίες, όποια προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς.

Άλλωστε, εδώ είναι και η διαφορά μας.

Αυτή την Κυριακή η παράταξή μας θα είναι και πάλι μέσα στα καθημερινά ζητήματα, αφιερώνοντας τη μέρα στα προβλήματα των πολιτών και όχι σε βεγγέρες και πάρτι πάνω στο Σιόποτο.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι