Λ. Μαλούτας: “Η πολυαναμενόμενη ανάθεση της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (το παλαιό ΓΠΣ) για όλο το Δήμο Κοζάνης έγινε πράξη”

25 Σεπτεμβρίου 2024
16:49
Επιτέλους! Η πολυαναμενόμενη ανάθεση της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (το παλαιό ΓΠΣ) για όλο το Δήμο Κοζάνης έγινε πράξη! Μια διαδικασία που ξεκίνησε μελετητικά πριν από 20 και περισσότερα χρόνια παίρνει το δρόμο της. Είναι σημαντικό ότι η μελέτη αφορά ΟΛΟ το Δήμο δεδομένου ότι τέτοιου επιπέδου Μελέτη έχει γίνει μόνον για την πόλη της Κοζάνης.
Την προηγούμενη δημοτική περίοδο κάναμε την επιλογή η μελέτη του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου να εκπονηθεί με το ναό νομοθετικό πλαίσιο δεδομένου ότι με τον τρόπο αυτό εγκρίνεται με ΠΔ, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τροποποίησης της ΖΟΕ που έχει εγκριθεί επίσης με ΠΔ.
Υποχρέωση όλων των τοπικών φορέων, όσο και όπου εμπλέκονται, να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση της.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι