1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης: Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας περιόδου 2024-2025

26 Σεπτεμβρίου 2024
09:57
Κανένα σχόλιο

 

      Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων μαθητευομένων για το Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας περιόδου 2024-2025 σχεδιάζεται να ξεκινήσει από την Πέμπτη 26 – 09 – 2024 και ώρα 15:00 μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας (https://e-mathiteia.minedu.gov.gr).

     Για να συνδεθείτε στο σύστημα πρέπει απαραίτητα να διαθέτετε ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

    Λεπτομέρειες για τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής της αίτησης θα βρείτε στον «Οδηγό Υποψηφίων Μαθητευόμενων» που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

    Υποχρέωση υποβολής αίτησης έχουν και υποψήφιοι με δεσμευμένη θέση Μαθητείας.

    Ο μαθητευόμενος δε δύναται να έχει α’ βαθμού συγγένεια με τον εργοδότη.

    Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση συμμετοχής για την ειδικότητα του πτυχίου του. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος κατέχει πτυχίο σε περισσότερες από μία ειδικότητες, υποβάλλει μία και μοναδική αίτηση για μία μόνο από τις ειδικότητες που έχει πτυχίο.

   Παρακαλούμε ενημερωθείτε και από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Μεταλυκειακού ΈτουςΤάξης Μαθητείας (βλέπε σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα https://emathiteia.minedu.gov.gr)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:

  1. Απολυτήριο ΕΠΑΛ ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ή ΓΕ.Λ.
  2. Πτυχίο ΕΠΑ.Λ. ή ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.
  3. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  4. Γνωμοδότηση ΚΕΔΑΣΥ (ΚΕΔΔΥ), για τους αποφοίτους του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. που να έχει

εκδοθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων

  1. Απολυτήριο και πτυχίο του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών παλαιότερων ισότιμων τίτλων με έγγραφο ισοτιμίας ή/και αντιστοίχισης.

   Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά (αρχείο pdf) μαζί με την αίτηση συμμετοχής  και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας.

   Επισημαίνεται ότι, η όποια επικοινωνία αποφοίτων με ΕΠΑ.Λ. καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας, δεν αντικαθιστά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

   Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία και για τα ΕΠΑ.Λ. και τις ειδικότητες του Μεταλυκειακού έτους-Τάξης μαθητείας που θα προσφέρου για την περίοδο 2024-2025, θα βρείτε στην σχετικές προσκλήσεις των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι