kozan.gr: Π. Κουκουλόπουλος για τοποθετήσεις Ν. Σαμαρά & Α. Φούντογλου: “Ασυναρτησίες απελπισμένων. Νομίζω ότι έχουν πλήρη αίσθηση ότι έχουν απομονωθεί. Είναι ασυνάρτητα και τα δύο κείμενα”, ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή τη θέση της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα του Περιφερειακού Χωροταξικού (Bίντεο)

1 Οκτωβρίου 2024
05:09

 

Με τις φράσεις “Ασυναρτησίες απελπισμένων. Νομίζω ότι έχουν πλήρη αίσθηση ότι έχουν απομονωθεί, είναι ασυνάρτητα και τα δύο κείμενα”, απάντησε ο βουλευτής Κοζάνης Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του West Channel, το βράδυ της Δευτέρας 30/9, σε σχέση με τις δύο τοποθετήσεις, μέσω facebook, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκου Σαμαρά & του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας  Αναστάσιου Φούντογλου, απαντώντας, έτσι, στις αιχμές τους και κρίνοντας γενικότερα τη στάση της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα του Περιφερειακού Χωροταξικού της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, όπου η Περιφερειακή Αρχή  διαχώρισε τη θέση της και δεν προσέφυγε, όπως η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας αλλά κι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε σχέση, επίσης, με τις αιχμές του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κ. Βύζα (δείτε σχετική φωτογραφία στο τέλος της ανάρτησης), για την επίμαχη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τη δική του εμπλοκή για τη μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε ώστε να υπάρξει ισχυρή παρουσία αυτοδιοικητικών δυνάμεων καθώς κι άλλων φορέων της περιοχής, απάντησε: “Εγώ ο ίδιος έκανα τηλέφωνα στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής. Δηλ. πως εννοούν κάποιοι το ρόλο του βουλευτή; Η μεγάλη συμμετοχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη συζήτηση για το Περιφερειακό Χωροταξικό, αν την χρεώνουν όλη σ’ εμένα, μεγάλη μου τιμή.  Δεν είναι όμως έτσι, υπήρχε γνήσιο ενδιαφέρον”.

Kλικ στο παρακάτω βίντεο για να ακούσετε τις χαρακτηριστικές αναφορές του Π. Κουκουλόπουλου

 Παρακάτω οι τοποθετήσεις Ν. Σαμαρά κι Α. Φούντογλου, που είχαν προηγηθεί

Έμμεσα “καρφιά” του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Σαμαρά και προς τον βουλευτή Κοζάνης Π. Κουκουλόπουλο:”Και ξαφνικά οι προτεραιότητες για την Δυτική Μακεδονία…”

 

A. Φούντογλου (Αντιπεριφερειάρχης Υγείας): “Και κάπως έτσι αρχίζει η εποχή της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης με τις πολιτικές “παρθένες””

 

Η τοποθέτηση – ανάρτηση, μέσω facebook, του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Βύζα, που επίσης είχε προηγηθεί

 

 

 

 

 

10 σχόλια

  • Οταν επαιρνε η ΔΕΗ τις εκτασεις Παρη γιατι δεν επαιρνες τηλεφωνα???? Αλλα ξεχασα τοτε ηταν ΠΑΣΟΟΟΚΣΗΜΙΤΗ.
    Οσο για το χωρο της υγειας Παρη και πρωθυπουργό να σε κανουν τιποτα δεν θα αγγιξεις γιατι εισαι πολιτικος παλαιας κοπης δηλαδη με ολους καλα και τιποτα να μην γίνεται.

    • Όταν η ΔΕΗ έπαιρνε της εκτάσεις ήταν Δημόσια επιχείρηση. Το Κράτος έδινε σε μια κρατική επιχείρηση προίκα για να τη δυναμώσει και να μπει στο χρηματιστήριο δυνατή. Γιαυτό είχαμε φθηνό ρεύμα οι Έλληνες. Τώρα έχουμε πλούσιους μετόχους της ΔΕΗ και απελπισμένους Έλληνες. Όσο για τον τόπο μας καλά που έχουμε τον Πάρι και έχουμε μια ελπίδα να μην κρυώνουμε!

    • Απο τη μερα που εμαθα οτι η τηλεθερμανση ηταν εργο του Παγουνη και οχι του Παρη απογοητευτηκα.Βασικα επεσα απο τα συννεφα.

  • Αν ο κ.Φούντογλου συνεχίσει να λέει αλήθειες μόνο τότε ο λαός μπορεί να ξυπνήσει και να καταλάβει το πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό του νομού Κοζάνης,που μέχρι σήμερα μας κυβερνούσε και μας γέμισε φούμαρα.Κ.Φούντογλου,η αλήθεια είναι μόνο φως και δε φοβάται το σκοτάδι.Ελπίζωνα σε αφήσουν στη θέση σου,γιατί τους χαλάς τη σούπα.

  • Πάρη μήπως εμείς δεν ζούμε στην Κοζάνη με την σύνταξη των μνημονίων που ψήφισες εσύ.Η Κοζάνη σε γύρισε την πλάτη για πολλά χρόνια ήσουν εκτός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι