kozan.gr: Nέα ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου, σε συνέχεια της χθεσινής διαμάχης στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας: “Πυρά ομαδόν από κύμβαλα αλαλάζοντα και τα γνωστά ανώνυμα σχόλια από τα τρολάκια των γνωστών γραφείων”

3 Οκτωβρίου 2024
10:55

 

Nέα ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου, σε συνέχεια της χθεσινής διαμάχης στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας (δείτε εδώ τι συνέβη): Όπως αναφέρει:Η αλλεργία που έχουν ορισμένοι στην πολιτική κριτική και το πολιτικό επιχείρημα φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που αντιδρούν. Πυρά ομαδόν από κύμβαλα αλαλάζοντα και τα γνωστά ανώνυμα σχόλια από τα τρολάκια των γνωστών γραφείων για να πλήξουν και καλά την αξιοπιστία σου. Είπα και θα το ξαναπώ πως δεν θα τους περάσει. Γιατί δυστυχώς για αυτούς η κατάσταση της Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεπεράσει προ πολλού την διακοσμητική τους πολιτική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι να το καταλάβουνε λοιπόν και μέχρι ο κόσμος να τους στείλει οριστικά…στα Τρίκαλα προτείνω Medrol και Xozal εφάπαξ σε κάθε περιφερειακό συμβούλιο. Συνεχίζουμε”.

 

 

27 σχόλια

  • Θα έλεγα να αφήσετε τις αμπελοφιλοσοφίες και να παράξετε έργο. Ο δημόσιος λόγος σας είναι εφάμιλλος αυτών που κατηγορείται. Κι ο κόσμος δεν σας ψήφισε για διαδικτυακούς ξιφουλκισμούς ούτε για να ασκείται πολιτική κριτική.

    • κ. Φούντογλου

      ΤΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ γίνονται γιά το μέλλον , οχι γιά το παρόν ή παρελθον .
      Βάζουν μεσομακροπρόθεσμους στόχους, δεκαετιών .
      ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το πρόσφατα νέο
      χωροταξικό της Δυτ. Μακεδονίας που στά μουλοχτά αποδεχθήκατε εσύ και ο
      Αμανατίδης και η Παράταξη σας .

      Γιατρέ λυπάμε αλλά είσαι ασχετος , επικίνδυνος πολιτικά αλλά και με απαράδεκτη
      συμπεριφορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο .
      Ντροπή σας , γιά το επίπεδο σας .

      Κρίμα .

    • Ο Φούντογλου κατέβασε πολύ με κάποιες αναφορές του το επίπεδο
      του Περ, Συμβουλίου .
      Κρίμα και ντροπή .

      Αμανατίδη τέτοιοι είσθε όλοι .

    • ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ .

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ
      Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΗΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

  • οργίζομαι και αμπελοφιλοσοφώ άρα υπάρχω

    κατηγορώ τους πάντες άρα υπάρχω

    έχω καρέκλα (μου την έδωσε ο Αμανατίδης ή την ζήτησα ξερω γω) άρα υπάρχω

    τελικά όλοι βρίσκουν λόγους ύπαρξης

  • Δεν μας είπες τον μέντορα του κ. Χριστοφορίδη. Επίσης ο κ. Αμανατίδης συμφωνεί με τέτοιους χαρακτηρισμούς από τον Αντιπεριφερειάρχη του.

  • Ε ναι!σας έθιξε τα…ιερά και τα όσια της πόλης….τα τοτέμ της,που χωρίς αιδω,,θεωρούν ότι,παρέδωσαν στους πολίτες της,μια …ευρωπαϊκή πόλη!!!τα λένε,χωρίς να ντρέπονται!!!αλλα αυτό….με το διεθνές αεροδρόμιο της Καστοριάς,είναι ..να γελάς πραγματικά!!!

    • Τότε σας μένει να μας πείτε πώς θέλετε να χαρακτηρίσετε την Κοζάνη Κολοπετινίτσα και το διεθνές αεροδρόμιο Καστοριάς πίστα για ποδήλατα … αν είναι να είναι ευχαριστημένος ο κύριος Φούντογλου οκ…. Χάρη καλά που έφυγες ! Σώθηκες απο το τσίρκο

  • Αυτού κάποια θα του είπε κάποτε ότι το οργισμένο ύφος του πάει και είπε να το υιοθετήσει μόνιμα.

    Ναι Τάσο φταίνε οι άλλοι και το ΠΑΣΟΚ ειδικά, που παρεμπιπτόντως ήταν το μόνο κόμμα που ενίσχυσε την ελληνική περιφέρεια. Τώρα πάρε τον ηγέτη σου και κατεβήτε Αθήνα να πάρετε εντολές σερβιριστές (μαζί με τον καφέ στο Κολωνάκι κτλ.)

    Καληνύχτα σας κύριοι

  • Τι λε ρε μεγάλε ? Το 2019 δεν κατέβηκες με Ζεμπιλιάδου γιατί προσέβλεπες σε θέση στο ψηφοδέκτιο βουλευτικών της ΝΔ. Ναι ή όχι ? Έχουμε απορίες. Απάντα καθαρά να δούμε κάτι

  • Αναρωτιέμαι εάν είναι σημαντικότερο να κρίνεται κ. Φουντογλου για όσα γράφει στο προφίλ του και όχι για τις εκφράσεις πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως αντιπεριφερειάρχης . Ο λόγος περί “π@π@ριών” που ανέφερε για συναδέλφους του και που δυστυχώς κανείς δεν κατακρίνει. Προφανώς όλα καλά όταν τα λέει ο κ. Τάσος…..Κατάντια….

  • Ο μεγάλος μέντορας ήταν άλλος που μας έβαλε στο ευρώ με ισοτιμία 1 ευρω με 340,75 δραχμές.Ας πούμε ότι το αεροδρόμιο της Καστοριάς είναι διεθνές.Αν αυτό είναι διεθνές τότε το ελευθέριος Βενιζέλος τι είναι;Εν τω μεταξύ μας κουνάει το δάχτυλο η Ζεμπιλιάδου για το αεροδρόμιο της Καστοριάς τι στιγμή που όλα είναι ξένα δηλαδή υπό γερμανικής διοίκησης.Οι δρόμοι που τους πληρώνουμε ανήκουν σε ιδιώτες,τα αεροδρόμια σε ξένους,τα δημόσια κτίρια υποθηκευμένα και οι σιδηρόδρομοι σε ξένους.

    • Τι θέλει να πει ο ποιητής; Φταίει η Ζεμπιλιάδου για το ότι πέρασαν στο Υπερταμειο τα «ασημικά» της Χώρας;
      Και τι πιστεύεις τώρα δηλαδή; Μπορεί να έχουμε ανάπτυξη χωρίς Εγνατία , Αεροδρόμιο και Σιδηρόδρομο; Τι αστεία επιχειρήματα είναι αυτά για να σώσετε την κυβέρνηση και τον Αμανατίδη τον εκλεκτό της που μας έχουν εξοντώσει

  • Τασούλη σαν να αρχίζεις και εσύ να καβαλάς το καλάμι, από λόγια χορτάσαμε.
    Τι θες, να σου πούμε μπράβο για τις αερολογίες.
    Εργα θέλουμε να δούμε και πράξεις, μέχρι σήμερα δεν είδαμε τίποτε και ο καιρός περνάει που ούτε θα το καταλάβεις για πότε.

  • Όσο δεν είχες θέση ευθύνης, μια χαρά “κελαηδούσες” κι εσύ και έκανες κριτική επί παντός επιστητού!
    Τώρα;! Άφαντος και λίγος!

  • Περιφερειάρχη Γιώργο μάζεψε τον λίγο γιατί όπως πάει φαίνεται θα καβαλήσει για καλά το καλάμι. Και όταν μιλάει η Ζεμπελιαδου ας έχει μαζί του κανένα LONARID.

  • Άστους να γράφουν ο λαός καταλαβαίνει ποιος έχει δίκαιο.Τους χάλασες τη σούπα.Συνέχιζε να τους ξεμπροστιάζεις με το μηδενικό έργο τους και τη μηδενική προσφορά στη Δ.Μ.

  • Χωρίς καν απολυτήριο δημοτικού γινόντουσαν εργοδηγοι με μισθούς χιλιάδων ευρώ λόγω κομματικών κριτηρίων. Οι νέοι με πτυχία πολυτεχνείων αναγκάστηκαν να φύγουν εκτός Ελλάδας γιατί οι θέσεις που προορίζονταν για αυτούς είχαν καταληφθεί από κομματοσκυλα. Τώρα έχουμε συρρίκνωση πληθυσμού. Στη δυτική Μακεδονία πληρώνουμε λάθη δεκαετιών γιατί κάποιοι γέμιζαν τις τσέπες τους και αποκτούσαν παραθαλάσσια εξοχικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι