Χρυσό Βραβείο στα Environmental Awards 2024 για τον Φωτοβολταϊκό Σταθμό της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας

21 Οκτωβρίου 2024
11:35

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Sustainable Manufacture» στα φετινά Environmental Awards 2024, απέσπασε η ΕΔΑΔΥΜ Α.Ε  για τον φωτοβολταϊκό σταθμό που έχει εγκαταστήσει στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας κατόπιν έγκρισης από τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.  Η εγκατάσταση του σταθμού έγινε από την εταιρεία REDEX και η διάκριση αυτή αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία και αναδεικνύει την επιτυχημένη υλοποίηση ενός έργου που συνδυάζει την παραγωγή καθαρής ενέργειας με την προστασία του περιβάλλοντος. Ο φωτοβολταϊκός σταθμός, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας, συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της περιοχής και στην ενεργειακή αυτονομία των εγκαταστάσεων κατά 40%.

Ακολουθήστε τη ΔΙΑΔΥΜΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μείνετε ενημερωμένοι:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV3K21Wl26M73uSCsSeu4xg

2 σχόλια

    • Μακάρι τα φωτοβολταϊκά να μπαίνουν σε στέγες παραγωγικων επιχειρήσεων αντί σε δάση.

      Στην Ελλάδα προιμοδοτονται οι μη παραγωγικές επενδύσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι