kozan.gr: Ο Κ. Μιχαηλίδης απαντά σε Γ. Δεληγιάννη και Φ. Κεχαγιά σχετικά με τη στάση του το 2014 και γιατί βρέθηκε, τότε, στην κεντρική ομιλία, του Λ. Μαλούτα στο δεύτερο γύρο: “Σαφέστατα, την πρώτη Κυριακή, το 2014, είχα στηρίξει τον Γ. Δεληγιάννη. Αδίκως με κατηγορούν και μάλιστα εγώ μπορώ να πω ότι αυτοί έβαλαν υποψήφιους με άλλα ψηφοδέλτια” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
23:39
  Ο Κ. Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο kozan.gr, απαντά σε Γ. Δεληγιάννη και Φ. Κεχαγιά σχετικά με τη στάση του το 2014 και γιατί βρέθηκε, τότε, στην κεντρική ομιλία, του Λ. Μαλούτα στο δεύτερο γύρο, επισημαίνοντας πως στον Α’ γύρο είχε στηρίξει τον Γ. Δεληγιάννη.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: E. Σημανδράκος: “Πιστεύω ότι αν ο συνδυασμός του Λ. Ιωαννίδη δεν είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πήγαινε ούτε στο δεύτερο γύρο” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
23:10
  Μια διαφορετική άποψη, σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή και τη δήλωση στήριξής του στον Λ. Ιωαννίδη κι αν εν τέλει το βοήθησε, εξέφρασε, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο kozan.gr, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κοζάνη Μπροστά¨, κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, λέγοντας πως αν η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ε. Σημανδράκος, για την άποψη, μερίδας συμπολιτών μας, ότι η σημερινή δημοτική αρχή άσκησε διοίκηση με έπαρση κι αλαζονεία: “Συμφωνώ απόλυτα κι επαυξάνω” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
22:33
   Μετά τον Γ. Ιωαννίδη και τον Κ. Μιχαηλίδη, την πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη, παραχώρησε, στο kozan.gr, το απόγευμα της Κυριακής 9/6 κι ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘Κοζάνη – Μπροστά’, Ευάγγελος Σημανδράκος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σημανδράκος κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη μερίδας συμπολιτών μας που θεωρεί ότι η σημερινή δημοτική αρχή  άσκησε διοίκηση με […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Κ. Μιχαηλίδης για τα αίτια της ήττας του Λ. Ιωαννίδη στις εκλογές: “Ταυτίστηκε απόλυτα με τη σημερινή κυβέρνηση. Η δήλωση (στήριξης) του Πρωθυπουργού τον έστειλε στα αζήτητα” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
22:14
  Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο kozan.gr, το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιουνίου, ο Κ. Μιχαηλίδης, επικεφαλής του συνδυασμού “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, ρωτήθηκε κι απάντησε σχετικά με τα αίτια της ήττας του Λ. Ιωαννίδη στις εκλογές. Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: O K. Mιχαηλίδης, για πρώτη φορά, μιλά ανοιχτά για τη στάση που κράτησε ο Ν. Τσιαρτσιώνης στις εκλογές του Δήμου Κοζάνης: “Δε μπορώ να λέω ούτε τ’ όνομα. Πιστεύω ότι αυτό που χρησιμοποίησε ήταν χειρότερο από πόλεμο” – Τι λέει για όσους έγραφαν στο διαδίκτυο, ότι η υποψηφιότητά του, ήταν άλλη μια τετραετία χαμένη (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
21:50
  Μετά τον Γ. Ιωαννίδη, την πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη, παραχώρησε, στο kozan.gr, το απόγευμα της Κυριακής 9/6 κι ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, Κυριάκος Μιχαηλίδης. Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη στάση του Ν. Τσιαρτσιώνη στις εκλογές του Δήμου Κοζάνης, καθώς και για κάποιους άλλους, που δεν κατονόμασε, οι […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Συνάντηση χορωδιών, με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, διοργάνωσαν, το βράδυ της Κυριακής 9/6, οι «Φίλοι της παράδοσης» (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
21:26
Κανένα σχόλιο
  Ο Λαογραφικός Όμιλος Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης» διοργάνωσε, το βράδυ της Κυριακής 9/6, στο αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, συνάντηση χορωδιών με αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη.  Συμμετείχαν η χορωδία Θρακικής Εστίας Εορδαίας και η χορωδία Βορεάδες του Λαογραφικού Ομίλου «Φίλοι της Παράδοσης».  
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή της υποψηφίας Περιφερειακής Συμβούλου Στέλλας Θεοχάρη

9 Ιουνίου 2019
21:19
  Συμπολίτισσες και συμπολίτες, με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την στήριξη που μου παρείχατε και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπο μου κατά τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Κατά την πρώτη μου συμμέτοχη σε εκλογική διαδικασία με τον συνδυασμό […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Εγκαινιάστηκε, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, η 33η έκθεση Συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Ιουνίου 2019
21:08
Κανένα σχόλιο
  Εγκαινιάστηκε, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, η 33η έκθεση Συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης. H έκθεση περιλαμβάνει έργα μελών του συλλόγου (Ζωγραφική, Αγιογραφία-κόσμημα), τα οποία θα παραμείνουν στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης μέχρι τις 17 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 και 30 το απόγευμα, μέχρι 9 το […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός” τίμησε, το απόγευμα της Κυριακής 9/6, τον Πατέρα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Ιουνίου 2019
20:51
Κανένα σχόλιο
  Η Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» με αφορμή την εορτή του Πατέρα, διοργάνωσε, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, μια πολύ όμορφη εκδήλωση-αφιέρωμα στον πάτερα, με ομιλητή τον κύριο Δημήτριο Νατσιό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του συλλόγου.  
Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινάει το 5ο τουρνουά 3×3 “Νίκου Ακουμιανάκη” στην Λευκοπηγή Κοζάνης

9 Ιουνίου 2019
20:25
Κανένα σχόλιο
Ξεκινάει το 5ο τουρνουά3×3 “Νίκου Ακουμιανάκη” στην Λευκοπηγή Κοζάνης 21-22-23/06/2019. Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο παλαίμαχος του Αρη Θεσσαλονίκης, Χάρης Παπαγεωργίου. Συμμετοχές μέχρι και 19/06 στο τηλέφωνο 6907010026 και στην σελίδα μας στο fb Εθελοντική ομάδα Λευκοπηγής. Εολ Συνείδηση
Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του νέου δήμαρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων: “Θα προσπαθήσουμε μόνο για τον τόπο. Θέλω αλήθειες και μόνο αλήθειες. Γι’ αυτό σας θέλω όλους αρωγούς και πρώτο τον Μορφωτικό Όμιλο”(Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
20:15
Κανένα σχόλιο
  Ομιλία του νέου δήμαρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων.
Διαβάστε περισσότερα

H όμορφη φωτογραφία του Αργύρη Καραμούζα με θέα το ξενοδοχείο Ερμιόνιο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

9 Ιουνίου 2019
16:37
  H όμορφη φωτογραφία του Αργύρη Καραμούζα με θέα το ξενοδοχείο Ερμιόνιο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.  
Διαβάστε περισσότερα

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Η “ζούγκλα” του αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

9 Ιουνίου 2019
16:28
  Η “ζούγκλα” του αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας. Ντροπή για τον Δήμο Εορδαίας πού το έχει παρατήσει στη μοίρα του. Ο χλοοτάπητας θυμίζει λιβάδι για να βόσκουν αγελάδες και τα παιδιά που πηγαίνουν στην παιδική χαρά, που είναι στο αθλητικό κέντρο, κινδυνεύουν από τρωκτικά και ερπετά που κρύβονται στα χόρτα. Όσο για τα σκάμματα για το […]
Διαβάστε περισσότερα

Αρκούδα 200 κιλών “κόβει” βόλτες στο πρώην δημαρχείο Ασκίου (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
14:36
  Δείτε ένα μοναδικό βίντεο με μια αρκούδα πάνω από 200 κιλά να βλέπει την κάμερα και να τρέχει. Το βίντεο που σας παρουσιάζει ο siera  fm,  είναι στην περιοχή Αγίας Κυριακής,  πίσω από το δημοτικό κατάστημα Ασκίου κοντά στις φάρμες γουνοφόρων ζώων .
Διαβάστε περισσότερα

Σχόλιο και σημερινές φωτογραφίες αναγνώστη του kozan.gr, για την κατάσταση στο Κουρί Κοζάνης

9 Ιουνίου 2019
14:22
  Ελπίζω ο νέος δήμαρχος να κάνει κάτι με αυτό το χάλι…είναι κρίμα!      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ποια είναι η άποψη τού Γ. Ιωαννίδη σχετικά με μια μερίδα πολιτών που κατηγορούσε, προεκλογικά, τη σημερινή δημοτική αρχή – και προσωπικά τον Λ. Ιωαννίδη – για αλαζονεία κι έπαρση

9 Ιουνίου 2019
13:55
Ποια είναι η άποψη τού Γ. Ιωαννίδη σχετικά με μια μερίδα πολιτών που κατηγορούσε, προεκλογικά, τη σημερινή δημοτική αρχή – και προσωπικά τον Λ. Ιωαννίδη – για αλαζονεία κι έπαρση.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πώς σχολιάζει ο Γ. Ιωαννίδης, τη στάση των δύο συνδυασμών (Μιχαηλίδη – Σημανδράκου), στην εκλογική μάχη του δεύτερου γύρου κι αν ο δικός του συνδυασμός (Κοζάνη – Τόπος να Ζεις) εξάντλησε το διάλογο μαζί τους, ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξή τους (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
13:11
  Ο Γιάννης Ιωαννίδης, στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη, το πρωί της Κυριακής 9/6, μίλησε, μεταξύ άλλων, στο kozan.gr και για τη στάση των δύο συνδυασμών (Μιχαηλίδη – Σημανδράκου), στην εκλογική μάχη του δεύτερου γύρου κι αν ο δικός του συνδυασμός (Κοζάνη – Τόπος να Ζεις) εξάντλησε το διάλογο μαζί τους, ώστε να εξασφαλίσει τη […]
Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδης στο kozan.gr για τη δήλωση στήριξης τού Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στον Λ. Ιωαννίδη: “Ίσως να μην άρεσε στους πολίτες. Ίσως να ήταν κι αυτός ένας από τους σημαντικότερους λόγους που βρεθήκαμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης – Για μένα ο κυριότερος λόγος της μεγάλης διαφοράς, του 55% – 45%, ήταν η μεγάλη αποχή που υπήρξε” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
12:47
  Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε, στο kozan.gr, το πρωί της Κυριακής 9/6, ο Γ. Ιωαννίδης, ρωτήθηκε κι απάντησε σχετικά με τους κυρίαρχους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή του, ηττήθηκε ο συνδυασμός “Κοζάνης – Τόπος να Ζεις” στην εκλογική μάχη της δεύτερης Κυριακής. Δείτε τι είπε συγκεκριμένα για τη δήλωση στήριξης τού […]
Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδης στο kozan.gr: “Θα φανεί αν είναι πισωγύρισμα η εκλογή του Λ. Μαλούτα – Eγώ, προσωπικά, δεν θα ήμουν αρνητικός σε μια συνεργασία, αν υποθετικά μας γινόταν πρόταση από τον Λ. Μαλούτα. Εγώ πιστεύω στις συνεργασίες” (Bίντεο)

9 Ιουνίου 2019
12:13
  Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, την πρώτη μετεκλογικά, παραχώρησε, στο kozan.gr, το πρωί της Κυριακής 9/6,  ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ, μέλος της δημοτικής κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” κι εκ νέου εκλεγμένος σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης, απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων σε ό,τι αφορά τα προεκλογικά γεγονότα, αλλά και πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες. […]
Διαβάστε περισσότερα

Σύλληψη δυο ατόμων για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου, σε κατάστημα στα Γρεβενά (Φωτογραφία)

9 Ιουνίου 2019
12:00
  Χθες (08-06-2019) το βράδυ στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 54 και 64 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται 66χρονος ημεδαπός και 26χρονη ημεδαπή. Συγκεκριμένα, συνελήφθη 54χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και 64χρονος ως «παίκτης» του παράνομου τυχερού παιγνίου, ενώ αναζητούνται […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Εορδαία: Tίμησαν, το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου, τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Καπετάν Φούφα (Ζαχαρία Ανδρούτσο – Παπαδάς) (Φωτογραφίες & Βίντεο 5΄)

9 Ιουνίου 2019
11:51
  Τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Καπετάν Φούφα (Ζαχαρία Ανδρούτσο – Παπαδάς) και τους συμπολεμιστές τίμησαν την Κυριακή 9 Ιουνίου, ο Δήμος Εορδαίας και η τοπική κοινότητα Φούφα. Στις 10.30 το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και μισή ώρα αργότερα, στην προτομή του Καπετάν Φούφα, εψάλει επιμνημόσυνη δέηση. Δείτε φωτογραφίες & […]
Διαβάστε περισσότερα

Η Γραμματεία Κοζάνης του ΠΑΜΕ για την επίσκεψη, στην περιοχή, του Προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου

9 Ιουνίου 2019
11:26
Ο αρχηγός της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ, κ.Παναγόπουλος βρέθηκε στην περιοχή μας σκοπεύοντας με ένα σμπάρο να πιάσει πολλά τρυγόνια. Οι τοποθετήσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε είναι αποκαλυπτικές για το πώς αντιλαμβάνονται οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ το ρόλο των συνδικάτων. Στις δηλώσεις του ήταν εμφανής ο «καημός» του να μεταφέρει τις απόψεις του […]
Διαβάστε περισσότερα

Η νέα δημοτική αρχή (Γράφει ο Λάζαρος Γ. Κώτσικας)

9 Ιουνίου 2019
10:39
Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών. Το Βόιο επέλεξε τον Χρήστο Ζευκλή για δήμαρχο της επόμενης τετραετίας. Ο Δήμος Βόιου εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Το τεράστιο οικονομικό άνοιγμα, οι πολλές ελλείψεις σε προσωπικό, η δυσλειτουργικότητα του δήμου (που οφείλεται στο μη ρεαλιστικό οργανόγραμμα του και στην […]
Διαβάστε περισσότερα

Βούλιαξε η λαχαναγορά (είσοδος Σιάτιστας) από κόσμο και μηχανές – Το 10ο πάρτι του ΜΟΣ. Μηχανές, καμμένα λάστιχα, μουσική και πυροτεχνήματα (Bίντεο & Φωτογραφίε΅)

9 Ιουνίου 2019
07:05
  Η 10η συνάντηση μοτοσικλετιστών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ότι αφορά συμμετοχές συλλόγων από όλη τη Δυτική Μακεδονία. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το πάρκο του Αγίου Νικάνορα, και διασκέδασε με τη μπάντα «Φιάσκο» από την Πτολεμαΐδα. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την κάμερα του siera fm… 
Διαβάστε περισσότερα

Οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές με το ΜέΡΑ25, του Γιάννη Βαρουφάκη, στην Δ. Μακεδονία

9 Ιουνίου 2019
07:00
  Οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές με το ΜέΡΑ25, του Γιάννη Βαρουφάκη, στην Δ. Μακεδονία. ΚΑΣΤΟΡΙΑ Μόσχος Θωμάς Επιχειρηματίας (Κάθετη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων) ΦΛΩΡΙΝΑ Βιλιάνη Μαρία, Έμπορος ξυλείας
Διαβάστε περισσότερα