kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η στήλη αποκαλύπτει: Γκοβεδάρος και Βύζας, μετά τη λήξη του περιφερειακού συμβουλίου, τα είπαν, πρόσωπο με πρόσωπο …κι «έλυσαν» την παρεξήγηση – Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

24 Οκτωβρίου 2024
09:57

Μετά το “χοντρό” χθεσινό καβγά στο περιφερειακό συμβούλιο, Κ. Βύζας και Χ. Γκοβεδάρος, με τη λήξη της συνεδρίασης, βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι σε cafe – bar της πόλης, παρουσία του Περιφερειάρχη κι άλλων περιφερειακών συμβούλων της συμπολίτευσης, κι έκαναν αυτό, που τους ζητούσαν, όλο το προηγούμενο διάστημα, τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού, δηλαδή να κάτσουν και να συζητήσουν μεταξύ τους και να βρουν μια λύση. Όπως αποκαλύπτει και πάλι η στήλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Βύζας φέρεται να αναγνώρισε πως ο τρόπος που μίλησε στον Χ. Γκοβεδάρο, σε εκείνο το επίμαχο τηλεφώνημα, δεν ήταν σωστός και ζήτησε συγνώμη. Ο Χ. Γκοβεδάρος, παρότι όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν ανένδοτος στην οποιαδήποτε κουβέντα, φέρεται να έκανε αποδεκτή τη συγνώμη μετά και τις εξηγήσεις που του δόθηκαν. Το ερώτημα που τίθεται για τη συνέχεια είναι; Και τώρα τι: Θα επιστρέψει στο συνδυασμό και στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Tεχνικών Έργων ο Χ. Γκοβεδάρος; Την παρούσα χρονική στιγμή, για προφανείς λόγους και μετά την έκταση που πήρε η συγκεκριμένη διαμάχη, αυτό δείχνει αδύνατο και εξωπραγματικό, όμως δεν αποκλείεται να συμβεί λίαν προσεχώς..

Η Χύτρα

32 σχόλια

  • Αν επιστρέψει ο Χάρης λυπάμαι αλλά δεν υπάρχουν πολιτική με δύναμη ενώ μας απασχόλησε πολύ με την κλάψα του και μετάνιωσα που τον ψήφισα.

  • Όλο αυτό δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα??? Εκτέθηκα ανεπανόρθωτα κι οι δυο. Εξέθεσαν τον συνδυασμό έφεραν σε δύσκολη θέση τον αρχηγό ο οποίος έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη, η ΔΜ έχασε έναν αξιόλογο και εργατικό αντιπεριφερειάρχη και τώρα ; Όλα καλά.

  • Κρίμα χάρη είσαι πολύ λίγος τελικά.επαναστατης χωρίς αιτία..Σβώλη και Μητλιαγκα εσείς να τα βλέπεται που βγήκατε και φωτογραφία.

  • Αμανατίδη εκεί τα έφτασες.Αφού τον όρισες αντιπεριφερειάρχη τεχνικών ,μπόλικες θέσεις δεν τους πληρώνεις εσύ λούστηκες τις διαφωνίες του και τώρα γύρισέ τον πίσω.Από ανεξάρτητος πάλι εξαρτημένος.

  • Αυτός δεν είπε τον Αμανατίδη αγνώμων και ότι θέλει ηγέτη
    Δηλαδή εννοούσε ότι δεν είναι
    Σήμερα τι έγινε του έταξε θέση
    Μπράβο Χάρη ο Πέτρουνιας δεν είναι τίποτα μπροστά σου
    Γλυκιά η θέση

  • Χάρη συγγνώμη αλλα εκτιθεσαι με αυτές τις συμπεριφορές παρά το ότι αρχικά είχες ένα δίκαιο. Μαζί σου εκτιθέμεθα και εμείς που σε ψηφίσαμε. Δε περιμένα πάντως να γυροφέρνεις να γυρίσεις ακόμα δε βγήκες από το “μαντρί”. Αν είναι δυνατόν, τι παιδιάστικά είναι αυτά?

  • Τι φαιδρότητες είναι αυτές; Μαλώνουν γιατί είπε ο ένας και του είπε ο άλλος. Και ο επικεφαλής δεν παίρνει θέση γιατί είναι πατέρας που αγαπάει τα παιδιά του. Ούτε στο καφενείο τέτοια πράγματα. Πόσο μάλλον σε διοίκηση περιφέρειας. Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι ανεξαιρέτως. Γι’ αυτό και η περιοχή πάει κατά διαόλου. Έκανα την καλύτερη δουλειά που έφυγα εκτός. Κρίμα για την Κοζάνη.

  • Ο Γκοβεδάρος με τη συμπεριφορά του δικαιώνει πλήρως αυτούς που τον θεωρούσαν ακατάλληλο για υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης.

  • Δηλαδή ο Βύζας ένα μήνα δεν μπορούσε να ζητήσει συγνώμη και να λυθεί το θέμα εκ των έσω? έπρεπε να φτάσει στα άκρα η δουλειά να τον βρίζει όλη η Δυτική Μακεδονία για να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να τα βρει με τον Γκοβεδάρο; Τέτοιος είναι τέτοια κάνει. Τζάμπα μάγκας κοινός. Επίσης προχθές έβγαλε και ανακοίνωση στο FB που αναφερόταν στον Γκοβεδάρο και τον αποκαλούσε εκκολαπτόμενο Δήμαρχο αλλά την μάζεψε όταν του τράβηξαν το αυτάκι…

    Καλά από την άλλη ο Χάρης τώρα τι να πει και τι να δικαιολογήσει?? Τα παντελόνια που δεν φορά ο Βύζας; Την θέση του Αμανατίδη που περίμενε να τον υπερασπιστεί και δεν το έκανε; την παραίτηση του;

    θα τους κάνει ντα και ο Φουντογλου που ξεφεύγουν από πολιτική και ασχολούνται με ασήμαντα πράγματα

    και ο Περιφερειάρχης άφαντος σε όλα… αλλά στο τέλος θα μας πει πως “κατόπιν ενεργειών του” λύθηκε και αυτό το θέμα….

  • Λίγος ο Αμανατίδης, κενός ο Βυζας, ρηχός ο Χάρης. Δεν υπάρχει ηγέτης στην ομάδα, η παρεξηγηση θα επιστρέψει ακόμη μεγαλύτερη. “Οι μεγαλοπρεπείς κυβιστήσεις, όπως αποκαλούνται σωστά οι «πολιτικές τούμπες», είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στην παραταξη Αμανατίδη! Ο Φούντογλου και ο Μεταξάς, εξαιρεση σε όλη αυτην την αηδία στην παράταξη Αμανατίδη.

    • Ο Αμανατίδης φταίει για όλα. Κανένας άλλος. Λέει βλακειες με το να τους θεωρεί παιδιά του και καμιά σοβαρότητα. Όταν τσακώνονται δύο τους λύνεις τις διαφορές. Παίρνεις θέση και τα ξεκαθαρίζεις δεν τα αφήνεις στην τύχη. Λίγος για αρχηγός. Ο Φούντογλου όπως τους είπε και τους δύο αναιδέστστους εγώ θα
      Έλεγα ότι ο ένας ήταν με το δε φοράς πανταλόνια θα τα έλυνε αμέσως.

  • Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουν όλοι ποιο είναι το καλό για τον κόσμο: να συμβαίνουν αυτά ή όχι;
    Κι όταν το αποφασίσουν, να προσαρμοστούν και να προχωρήσουμε

    Οπότε ας αφήσουμε τις προσωπικές κόντρες στην άκρη, ας επιστρέψει ένας άξιος τεχνοκράτης όπως ο Γκοβεδάρος στο σχήμα και να πάμε για δουλειά

  • Δηλαδή ο Βύζας χρειάστηκε τόσο καιρό για να καταλάβει ότι έκανε λαθος και να ζητήσει συγγνώμη; Όταν τσαντίστηκε ο Γκοβεδάρος, δεν μπορούσε να ζητήσει τότε ο Βύζας συγγνώμη; Όταν του μίλησε ο Αμανατίδης, δεν μπορούσε να ζητήσει τότε ο Βύζας συγγνώμη; Όταν μπήκε το θέμα ξανά στο Περιφερειακό, δεν μπορούσε να ζητήσει ούτε τότε ο Βύζας συγγνώμη; Γιατί έπρεπε να πάνε στην καφετέρια να ζητήσει συγγνώμη;
    Λίγος ο Βύζας, πολύ λίγος! Αμανατίδη, γιατί τον κρατάς; Πώς σε κρατάνε για το Βύζα;

  • Ο Χάρης δεν ήθελε συγνώμη αλλά να φύγει ο Βύζας. Ή αυτός ή εγώ. Αφού ο Βύζας δεν έφυγε τότε παραιτήθηκε. Τώρα θέλει ή φεύγει και αυτός ή θα έρθω πάλι αντιπεριφερειάρχης. Προτείνω το δεύτερο να γυρίσει πίσω γιατί το θεωρώ άδικο ο Δικός μας ο Χάρης να είναι απέναντι. Αμανατίδη χθες έπρεπε να τον πάρεις.

  • Το παπαγαλάκι από την περιφέρεια που γράφει συνέχεια δεκάδες σχόλια ότι εκτέθηκε ο Γκοβεδάρος κλπ, ας αλλάξει και λίγο τον τρόπο γραφής γιατί τον πήραμε χαμπάρι …

  • Γιώργη ,σου το είπα προσωπικά ..τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν τα λύνεις εκ των προτέρων..όχι εκ των !!!υστέρων .
    Ο ηγέτης “οσμιίζεται ” ..δεν σβήνει την φωτιά όταν θεριέψει!!!
    Έπρεπε να τους “μαζέψεις”σε ένα δωμάτιο τους 2″αντιμαχόμενους” Αντιπεριφερειάρχες και να τους φέρεις πρό των ευθυνών τους τούμπαλιν…σε μια μάχη πάντα υπάρχουν δύο αίτιοι !!!
    Κάλλιο το προλαμβάνειν ..ή το θεραπεύειν…
    Γνώμη μου…

  • Αν υποψιαστώ ότι με μια συγγνώμη κατόπιν εορτής θα γυρίσει πάλι ο Γκοβεδάρος, … θα πεθάνω… που έλεγαν και στους 10 μικρούς Μήτσους. Τελικά η παράταξη του Αμανατίδη είναι πραγματικό Αλ τσαντίρι!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι