kozan.gr: Τη μελέτη για τις σημαντικές επιπτώσεις που θα έχει για την Δυτική Μακεδονία η απολιγνιτοποίηση παρουσίασε, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, την Δευτέρα 10/2, το Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
22:22
Κανένα σχόλιο
  Τη μελέτη για τις σημαντικές επιπτώσεις που θα έχει για την Δυτική Μακεδονία η απολιγνιτοποίηση παρουσίασε, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, την Δευτέρα 10/2, το Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ. Τι είπε σε δηλώσεις του, στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ, κ. Θεόδωρος Σιόγκας Δείτε αναλυτικά τη μελέτη εδώ
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Αποστρατεύθηκε, με το βαθμό του Υποστρατήγου, ο μέχρι πρότινος περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Ανδρέας Παπαζαχαρίας

10 Φεβρουαρίου 2020
21:46
  Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο πλαίσιο των κρίσεων 2020 στο Πυροσβεστικό Σώμα, αποστρατεύθηκε, με το βαθμό του Υποστρατήγου, ο μέχρι πρότινος περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Ανδρέας Παπαζαχαρίας
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης B. Βασιλακόπουλος μιλά για την υποβολή πρότασης του Δήμου Κοζάνης στο Πράσινο Ταμείο για το έργο με τίτλο: Ολοκληρωμένη καινοτόμος πιλοτική διαχείριση τηγανέλαιων με τη συμμετοχή πολιτών και μαθητών (Προϋπολ. 50.000,00 με ΦΠΑ)

10 Φεβρουαρίου 2020
21:34
Κανένα σχόλιο
  Ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης B. Βασιλακόπουλος μιλά για την υποβολή πρότασης του Δήμου Κοζάνης στο Πράσινο Ταμείο για το έργο με τίτλο: Ολοκληρωμένη καινοτόμος πιλοτική διαχείριση τηγανέλαιων με τη συμμετοχή πολιτών και μαθητών. (Προϋπολ. 50.000,00 με ΦΠΑ).  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ε. Κουμτζίδου για Κοζανίτικη Αποκριά: “Θα υπάρχει video wall σε κεντρικό σημείο της πλατείας που θα προβάλλει παλιές φωτογραφίες της Κοζανίτικης Αποκριάς – Την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, θα πρωταγωνιστήσει το κιχί – Γίνονται προσπάθειες ώστε πέρα από τη συναυλία με τα χάλκινα να γίνει και μια συναυλία με κάποιο συγκρότημα όπως τις προηγούμενες χρονιές” (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
21:15
  “Θα υπάρχει video wall σε κεντρικό σημείο της πλατείας που θα προβάλλει παλιές φωτογραφίες της Αποκριάς – Την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, θα πρωταγωνιστήσει το κιχί – Γίνονται προσπάθειες ώστε πέρα από τη συναυλία με τα χάλκινα να γίνει και μια συναυλία με κάποιο συγκρότημα όπως τις προηγούμενες χρονιές”. […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ζ. Μάρας (Πρόεδρος ΟΑΠΝ): Το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς θα πραγματοποιηθεί ένα χορευτικό φεστιβάλ, με αφίξεις συλλόγων από Κύπρο και Πάτρα – Επίσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με χάλκινα (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
20:57
  Για τις τελευταίες προετοιμασίες ενόψει της έναρξης και τη φετινής Αποκριάς 2020 μίλησε, στα ΜΜΕ, σήμερα Δευτέρα 10/2 ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρας.
Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη δεν είναι μόνο η πόλη (Του Γιάννη Γουσιόπουλου)

10 Φεβρουαρίου 2020
20:43
Ο φίλος Χαρίτων μένει στον νέο Κλείτο, έκτισε εκεί το σπίτι του ευθύς αμέσως από τη δημιουργία του νέου οικισμού. Την πρώτη φορά που θέλησα να τον επισκεφθώ μου έκανε προηγουμένως ένα ολόκληρο σχεδιάγραμμα για το πώς θα βρω τον οικισμό στο πίσω μέρος της απόδειξης των καφέδων που με τον Χαρίτωνα ήπιαμε σε γνωστό […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr Ν. Στολτίδης για τις εξαγγελίες του Κ. Χατζηδάκη για την απολιγνιτοποίηση: “Δεν αξίζουν ούτε για “καθρεφτάκια” οι εξαγγελίες του Υπουργού” – Φ. Κεχαγιάς: “Προς τη σωστή κατεύθυνση η ημερίδα, όμως έπρεπε να ανακοινωθεί αρκετά νωρίτερα ώστε να προετοιμαστούν οι Δήμοι και να καταθέσουν προτάσεις ” – Τι είπε ο K. Κύργιας (Bίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
20:39
Κανένα σχόλιο
  Στα όσα διαδραματίστηκαν κι ακούστηκαν στην  ημερίδα, για τη Δίκαιη Μετάβαση, στην Πτολεμαίδα, το Σάββατο 8/2, παρουσία των Υπουργών Χατζηδάκη & Γεωργιάδη, αναφέρθηκαν, με δηλώσεις του, στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, οι επικεφαλής των παρατάξεων που ανήκουν στις πτέρυγες της αντιπολίτευσης, όπως οι Ν. Στολτίδης, Φ. Κεχαγιάς […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κ. Μιχαηλίδης & Ε. Σημανδράκος τάσσονται υπέρ της στάσης των Δημάρχων που αποχώρησαν και δε συμμετείχαν στην ημερίδα, για τη Δίκαιη Μετάβαση, στην Πτολεμαίδα, παρουσία των Υπουργών Χατζηδάκη & Γεωργιάδη – Πώς κρίνουν τις εξαγγελίες(Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
20:23
  Oι επικεφαλής των παρατάξεων, που συνεργάζονται και συμμετέχουν στη Δημοτική Αρχή, Κ. Μιχαηλίδης & Ε. Σημανδράκος τάχθηκαν υπέρ της στάσης των Δημάρχων που απόχωρησαν και δε συμμετείχαν στην ημερίδα, για τη Δίκαιη Μετάβαση, στην Πτολεμαίδα, παρουσία των Υπουργών Χατζηδάκη & Γεωργιάδη. Δείτε τι δήλωσαν σήμερα (10/2) πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης, απαντά στον Υπουργό Α. Γεωργιάδη και συγκεκριμένα στους χαρακτηρισμούς του, για τους Δημάρχους που αποχώρησαν από την ημερίδα στην Πτολεμαίδα: “Δεν με αγγίζουν αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης – Aποδείχτηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων (της ημερίδας) ότι δεν υπήρχε εκείνο το πλαίσιο ώστε να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος για την περιοχή” (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
20:13
  Τις δηλώσεις του Υπουργού Α. Γεωργιάδη και τους χαρακτηρισμούς του, περί ντροπής, για τους δημάρχους που αποχώρησαν και δε συμμετείχαν στην ημερίδα για τη “Δίκαιη Μετάβαση” στην Πτολεμαίδα, κλήθηκε να σχολιάσει, σήμερα Δευτέρα 10/2, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο πρόεδρος της Ακρινής Θεοχάρης Καζαντζίδης για το θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού, μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη: “Δεν πήραμε κάποια σαφή απάντηση για το τι θα γίνει με την Ακρινή ” (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
20:05
  Ο πρόεδρος της Ακρινής Θεοχάρης Καζαντζίδης, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη της σημερινής (10/2) συνεδρίασης του Δ.Σ. Κοζάνης, αναφέρθηκε στο θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού μετά κι από τη συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη, το βράδυ του Σαββάτου 8/2 στην Πτολεμαίδα.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης για τα όσα ακούστηκαν, από τους Υπουργούς, στην ημερίδα στην Πτολεμαίδα: “Δεν ικανοποιήθηκα από αυτά που άκουσα – Εγώ άν ήμουν δήμαρχος κι αν ήμουν εκεί δεν θα έφευγα. Θεωρώ ότι οι δήμαρχοι θα έπρεπε να είναι εκεί, να σηκωθούν οργανωμένα και να εκφραστούν” (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
19:31
  Στα όσα ακούστηκαν, ως εξαγγελίες, από το κυβερνητικό κλιμάκιο, στην ημερίδα, για τη “Δίκαιη Μετάβαση”, που διοργανώθηκε το Σάββατο 8/2 στην Πτολεμαίδα, αναφέρθηκε, πριν από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Κοζάνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Ιωαννίδης, σχολιάζοντας και τη στάση της μεγαλύτερης μερίδας των Δημάρχων να αποχωρήσουν και να μη […]
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια του νέου παραρτήματος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη

10 Φεβρουαρίου 2020
19:11
Κανένα σχόλιο
  Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου του Γραφείου (παράρτημα) στην ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ (Φιλίππου Β΄ 30) την Κυριακή 16/02/2020 και ώρα 12:00μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταβρύσου Εορδαίας Γιάννης Πασσαλίδης ζητεί απ’ όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Εορδαίας να καταγγείλουν τις δηλώσεις του Υπουργού Α. Γεωργιάδη και τους χαρακτηρισμούς του, περί ντροπής, για τους δημάρχους που αποχώρησαν και δε συμμετείχαν στην ημερίδα για τη “Δίκαιη Μετάβαση” στην Πτολεμαίδα (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
18:34
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πενταβρύσου Εορδαίας Γιάννης Πασσαλίδης ζητεί απ’ όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Εορδαίας να καταγγείλουν τις δηλώσεις του Υπουργού Α. Γεωργιάδη και τους χαρακτηρισμούς του, περί ντροπής, για τους δημάρχους που αποχώρησαν και δε συμμετείχαν στην ημερίδα για τη “Δίκαιη Μετάβαση” στην Πτολεμαίδα.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Κέρδισε €34.905,48, με “5αρι”, στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ

10 Φεβρουαρίου 2020
18:17
Κανένα σχόλιο
  Ένας τυχερός ή τυχερή από την περιοχή της Κοζάνης κέρδισε €34.905,48, με “5αρι”, στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ. To τυχερό δελτίο “παίχτηκε” στο πρακτορείο της Ε. Κρικέλη που βρίσκεται επί της οδού Γκέρτσου & Πατριάρχου Φωτίου Β΄΄.  
Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΠΑ.Λ. Σιάτιστας στην Πορτογαλία στo πλαίσιo του Erasmus +

10 Φεβρουαρίου 2020
17:44
Το ΕΠΑ.Λ. Σιάτιστας συμμετέχει σε εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης με θέμα «μαθησιακή κινητικότητα εκπαιδευομένων και προσωπικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης» Erasmus + KA1 στην Πορτογαλία για 2 εβδομάδες από 09/02/2020 έως 23/02/2020. Ο τίτλος του προγράμματος είναι: «Training in Electric Vehicle: Challenges and Opportunities». Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Α. Δραγατσίκας και Γ. Σβώλης σχολιάζουν την επίσκεψη και τις εξαγγελίες του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
16:37
Την επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στην περιοχή μας, καθώς και τις εξαγγελίες του, σχολίασαν στο Kozan.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας  αλλά και ο  Γιώργος Σβώλης. Ο κ. Δραγατσίκας είπε: “Είναι έντονη η ανησυχία μας για την απολιγνιτοποίηση. Τίποτα δεν γίνεται τόσο σύντομα και χωρίς πρόγραμμα. Ένα τέτοιο γεγονός […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Αγορά εργασίας: 1 θέση Π.Ε. ή Τ.Ε. Κοινωνικού Λειτουργού, στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Πτολεμαΐδας

10 Φεβρουαρίου 2020
16:23
Κανένα σχόλιο
    1 θέση Π.Ε. ή Τ.Ε. Κοινωνικού Λειτουργού, στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Πτολεμαΐδας .
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος Αποκριάτικος χορός της Θρακικής Εστίας Εορδαίας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

10 Φεβρουαρίου 2020
16:16
Κανένα σχόλιο
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Εορδαίας σας προσκαλεί στον Ετήσιο Αποκριάτικο χορό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 9:00μ.μ. στην αίθουσα Αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Παντελίδης υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος Ήδωνες και τους αδελφούς Φωταράκη. Στο τραγούδι η Κατερίνα Δούκα.  Με τιμή το Δ.Σ. της Θ.Ε.Ε.
Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο, εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, παραχωρήθηκε στο Σύλλογο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης

10 Φεβρουαρίου 2020
15:51
Κανένα σχόλιο
  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ολόθερμα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπύρος ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ  της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης διότι σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10.30 ν παραχώρησε στον Σύλλογο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης γραφείο εντός του Αστυνομικού Μεγάρου (Ισόγειο –  Τμήμα Τροχαίας) για την εύρυθμη […]
Διαβάστε περισσότερα

Aυτή είναι η αφίσα για την παράσταση “Γκουρμέ ή Κιφτέδες” που ανεβάζει η θεατρική ομάδα των Κασμιρτζήδων, την περίοδο της Αποκριάς

10 Φεβρουαρίου 2020
15:22
  Aυτή είναι η αφίσα για την παράσταση “Γκουρμέ ή Κιφτέδες” που ανεβάζει η θεατρική ομάδα των Κασμιρτζήδων, την περίοδο της Αποκριάς.
Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος εξιστορεί την υπόθεση του Φυσικού Αερίου στην Δ. Μακεδονία, καθώς και τι μέλλει γενέσθαι, απαντώντας στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που τέθηκαν, από διάφορες πλευρές, το προηγούμενο διάστημα (Bίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2020
14:53
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος εξιστορεί την υπόθεση του Φυσικού Αερίου στην Δ. Μακεδονία, καθώς και τι μέλλει γενέσθαι, απαντώντας στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που τέθηκαν, από διάφορες πλευρές, το προηγούμενο διάστημα.
Διαβάστε περισσότερα

Προσχηματικές οι ημερίδες διοργανωμένες από την Περιφέρεια που διεξήχθησαν στην Πτολεμαΐδα – Να ξαναβρούμε την δύναμη μας, τον λόγο μας, τη φωνή μας και μακάρι να βγει ως κραυγή-όχι φόβου ή αγωνίας- αλλά κραυγή διεκδίκησης (Tης Θ. Γούλιαρου)

10 Φεβρουαρίου 2020
14:43
  Είμαστε μάρτυρες ενός προαναγγελθέντος θανάτου της περιοχής μας (Δυτικής Μακεδονίας) από την Κυβέρνηση με το ξαφνικό κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων χωρίς κανένα προγραμματισμό και χωρίς εμφανείς διεξόδους. Με προσχηματικές ημερίδες διοργανωμένες από την Περιφέρεια που διεξήχθησαν στην Πτολεμαϊδα χωρίς αντίλογο, αφού θεσμικοί παράγοντες της περιοχής, εργατικά σωματεία και λαός, εμποδίστηκαν με χημικά και ΜΑΤ, […]
Διαβάστε περισσότερα

50 μέλη-φίλοι της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας «Η ΜΝΗΜΗ» συμμετείχαν στην 1η Γ.Σ της Ένωσης

10 Φεβρουαρίου 2020
14:31
  Το πρωί της Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου 2020, περισσότερα από 50 μέλη-φίλοι της Ένωσης Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας «Η ΜΝΗΜΗ», ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, παραβρέθηκαν στη πρώτη γενική συνέλευση της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΛΕΝΑ στην Κοζάνη. Με την έναρξη της εκδήλωσης η προσωρινή Πρόεδρος κα Γεωργία Τσαρίδου […]
Διαβάστε περισσότερα

Κ. Βέττα: Να μην μείνει αναπάντητη η νεοφιλελεύθερη εκτροπή της κυβέρνησης

10 Φεβρουαρίου 2020
13:56
«Απολύτως δικαιολογημένες» χαρακτηρίζει μιλώντας στην «ΜτΚ» η βουλεύτρια Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα, τις αντιδράσεις των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας απέναντι στο σχέδιο της κυβέρνησης για την λεγόμενη Δίκαιη Μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών. Συνέντευξη στον Ιάσονα Μπάντιο στη Μακεδονία της Κυριακής (9.2.20). -Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη συζήτηση σε σχέση με την προστασία της πρώτης […]
Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή αιτήσεων στο εκπαιδευτικό εργαστήριο: «Οι ρόλοι των γυναικών και η διαχείριση της καθημερινότητας»

10 Φεβρουαρίου 2020
13:45
Κανένα σχόλιο
Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης καλεί γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο κύκλο εκπαιδευτικών συναντήσεων της Ομάδας Γυναικών, με θέμα: «Οι ρόλοι των γυναικών και η διαχείριση της καθημερινότητας», το οποίο θα υλοποιείται, δωρεάν, κάθε Τετάρτη 18:00-20:00, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης. Η κάθε γυναίκα καλείται καθημερινά να ανταπεξέλθει και να εκπληρώσει πολλούς ρόλους ως […]
Διαβάστε περισσότερα

Νέος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν.Ε Κοζάνης ο Βασίλης Σούκης

10 Φεβρουαρίου 2020
13:38
Νέος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν.Ε Κοζάνης ο Σούκης Βασίλης:Από τα φοιτητικά του χρόνια η ενασχόληση του με τα κοινά είχε προτεραιότητα.Με καταγωγή από την Άρτα φοίτησε στη Σχολή Οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ) και συγκεκριμένα στο τμήμα της λογιστικής και χρηματοοικονομικής μένοντας πλέον στην Κοζάνη λόγω εργασίας για 6 χρόνια.Πάντα με όρεξη για […]
Διαβάστε περισσότερα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, ταξιδεύει στον κόσμο… με «χαριστικές ιστορίες»

10 Φεβρουαρίου 2020
13:24
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος φιλαναγνωσίας, συνεχίζει το πρόγραμμα ανταλλαγής ιστοριών με τίτλο: «Χαριστικές ιστορίες»! Βασικός στόχος του προγράμματος, είναι η επικοινωνία κι η ανταλλαγή ιστοριών, με απομακρυσμένες αναγνωστικές κοινότητες. Οι βιβλιοθήκες και τα σχολεία, ως κοινωνιολογικοί χώροι μπορούν να λειτουργήσουν ως πεδία δημιουργικής δράσης και αλληλεπίδρασης μεταξύ ατόμων, ομάδων, φορέων και […]
Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Σαρρής: “Οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής. Να δοθεί ο μέγιστος δυνατός χρόνος προσαρμογής” -Τοποθέτηση προτάσεις του πρόεδρου ΕΒΕ Κοζάνης στην ημερίδα για τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας 

10 Φεβρουαρίου 2020
13:21
Συζητάμε σήμερα σε ένα περιβάλλον με ζοφερές προοπτικές για την απασχόληση στην περιοχή της Κοζάνης και της Φλώρινας. Η απολιγνιτοποίηση είναι μια ριζοσπαστική πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί δέσμευση της χώρας στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών πολιτικών και ο εθνικός σχεδιασμός προβλέπει παύση κάθε λιγνιτικής δραστηριότητας έως το 2028. Αυτή η πολιτική σημαίνει την […]
Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση του τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για το επιβεβαιωμένο κρούσμα Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων που εντοπίστηκε και στη χώρα μας

10 Φεβρουαρίου 2020
13:07
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενημερώνει τους επαγγελματίες χοιροτρόφους αλλά και εκτροφείς οικόσιτων χοίρων, τους κυνηγούς αγριόχοιρων και το καταναλωτικό κοινό της Π.Ε. Κοζάνης ότι επιβεβαιωμένο κρούσμα Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων εντοπίστηκε και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην ΠΕ Σερρών (Νικόκλεια Νιγρίτας). Η Αφρικανική Πανώλη είναι ιογενής ασθένεια που προσβάλλει μόνο τους […]
Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας “Ο Προφήτης Ηλίας”, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

10 Φεβρουαρίου 2020
13:00
Κανένα σχόλιο
Ο σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας “Ο Προφήτης Ηλίας” καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής, όπως αποφασίστηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου, […]
Διαβάστε περισσότερα