kozan.gr: M’ ένα κλικ δείτε όλες τις εκδηλώσεις – δράσεις και διάφορα γεγονότα, 18 στον αριθμό, που έλαβαν χώρα σε Κοζάνη, Πτολεμαίδα & Βόιο, μέσα στο Σαββατοκύριακο και τις/τα οποίες/α “κάλυψε” το kozan.gr

21 Οκτωβρίου 2024
10:32
Κανένα σχόλιο

M’ένα κλικ δείτε όλες τις εκδηλώσεις – δράσεις και διάφορα γεγονότα, 18 στον αριθμό, που έλαβαν χώρα σε Κοζάνη, Πτολεμαίδα & Βόιο, μέσα στο Σαββατοκύριακο και “κάλυψε” το kozan.gr, αναρτώντας δικό του πρωτογενές υλικό.

1) kozan.gr: Κοζάνη: Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην πανεπιστημιούπολη στη ΖΕΠ επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 19/10 ο Σ. Κασσελάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία – Εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις

2) kozan.gr: Εκδήλωση με θέμα “Εσωτερικός έλεγχος στο Δημόσιο, Διαχείριση Κινδύνων και Διοίκηση των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού” διοργάνωσε, το πρωί του Σαββάτου 19/10, το Π.Τ. Δυτ. Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3) kozan.gr: Περισσότεροι από 200 Vespisti συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 19/10 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και αναχώρησαν για τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης στο πλαίσιο του OctoberVesp (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4) kozan.gr: Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Υποστήριξη της ζωής του νεογνού» διοργάνωσε, το Σάββατο 19/10, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

5) Kozan.gr: Ήταν αναπόφευκτες οι αυξήσεις στις Τηλεθερμάνσεις Κοζάνης & Πτολεμαΐδας;;; Πως τους φάνηκε η στάση της ΔΕΗ;; Τι λένε πολίτες της Κοζάνης;;

6) kozan.gr: Εργαστήριο γκραφίτι, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Recharge Your Batteries vol.2 διεξήχθη, το μεσημέρι του Σαββάτου 19/10, στο χώρο του ΟΣΕ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

7) kozan.gr: Στο Δημαρχείο Εορδαίας ο Στέφανος Κασσελάκης και συνάντηση με τον Δήμαρχο Π. Πλακεντά, το απόγευμα του Σαββάτου 19/10, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Δ. Μακεδονία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

8) kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Θερμή υποδοχή στον Σ. Κασσελάκη, από φίλους κι υποστηρικτές του: “Δεν αξίζει στην Aριστερά η κηλίδα της έλλειψης Δημοκρατίας στην εκλογή από τη βάση για τον Πρόεδρό της. Πρέπει να σταθούμε απέναντι, σε αυτό το συνέδριο. Κι αν υπάρχει οποιαδήποτε παρεμπόδιση απ’ άλλους να ξέρετε η βάση θα αναλάβει πρωτοβουλίες όπως επιτρέπει το καταστατικό μας” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9) kozan.gr: Δοξολογία, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 20/10, στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης, για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

10) kozan.gr: Μεσόβουνο Εορδαίας: Τίμησαν, το πρωί της Κυριακής 20/10, τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, του 1ου και 2ου Ολοκαυτώματος (Bίντεο & Φωτογραφίες)

11) kozan.gr: Η σημερινή (20/10) δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12) Kozan.gr: Κοζάνη: Ραδιοερασιτέχνες και πρόσκοποι, συμμετείχαν σε κοινή δράση, το πρωί της Κυριακής 20/10, με επικοινωνία με προσκοπικά συστήματα ανά τον κοσμο

13) kozan.gr: Όχι της λαϊκής συνέλευσης Σιδερών στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου σε τμήμα δάσους βελανιδιάς σε μικρή απόσταση από την Κοινότητα – Αντιδράσεις των κατοίκων – Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν (Bίντεο & Φωτογραφίες)

14) kozan.gr: Η όμορφη 17η Καστανογιορτή, στα λιθόστρωτα σοκάκια Πενταλόφου του Δήμου Βοΐου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20/10 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

15) kozan.gr: Εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων – Οδοιπόρων Εορδαίας, το απόγευμα της Κυριακής 20/10, με θέμα: “Η τέχνη του περιοδισμού: Κλειδιά για μακροχρόνια ανάπτυξη και υψηλή απόδοση στους δρομείς” ” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16) kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Εξαιρετική η παράσταση «Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα» που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 20/10 στο Πνευματικό Κέντρο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17) kozan.gr: Ώρα 13:15: Koζάνη: Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στο δρόμο Λευκοπηγής – Πρωτοχωρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

18) kozan.gr: Μικροένταση στο Π.Σ. Δ. Μακεδονίας κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας από μέλη εργατικών σωματείων της περιοχής – Η αντιπαράθεση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου – Διεκόπη για λίγο η συνεδρίαση (Βίντεο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι