kozan.gr: Έφυγε από την ζωή 85χρονη (από τη Δαμασκηνιά) που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

3 Απριλίου 2020
22:48
Κανένα σχόλιο
  Έφυγε από την ζωή, το βράδυ της Παρασκευής, 85χρονη (από τη Δαμασκηνιά Boίου) που νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης από τις 19 Μαρτίου και νοσούσε από κορωνοϊό.
Διαβάστε περισσότερα

Πτολεμαΐδα: Kατέληξε 89χρονη

3 Απριλίου 2020
22:44
Κανένα σχόλιο
Κατέληξε πριν από λίγο 89χρονη, επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού (έπασχε και από άλλες ασθένειες), που τις τελευταίες επτά ημέρες νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για τον 4ο θάνατο στην Εορδαία σε διάστημα τριών ημερών. Εν τω μεταξύ χθες βράδυ 48χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.   ΕΡΤ Κοζάνης
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: To προσωπικό του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης στέλνει τα δικά του μηνύματα (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
22:32
  To προσωπικό του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης στέλνει τα δικά του μηνύματα.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Το σημερινό κήρυγμα του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, κ.κ. Παύλου, στους Ε’ Χαιρετισμούς, στο Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης, με αναφορές και στην πανδημία του κορωνοϊού: “Ένα μικρόβιο έφτασε να γκρεμίσει τη μέχρι πρότινος αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του ανθρώπου στον πλανήτη. Ένα μικρόβιο που ακούσει στ’ όνομα κορωνοϊός. Ο μέχρι τώρα παντοδύναμος άνθρωπος τρέχει τώρα να κρυφτεί. Κλειδώνεται και μένει σπίτι του. Το ίδιο έγινε και στον κατακλυσμό του Νώε, όταν οι άνθρωποι ξέχασαν τον Θεό – Ας προσευχηθούμε με περισσότερη θέρμη και πίστη για όσους είναι στο κρεβάτι του πόνου – Έπειτα να προσευχηθούμε για το Θείο Φωτισμό των ιατρών και νοσηλευτών μας” (Bίντεο)

3 Απριλίου 2020
22:02
Το σημερινό κήρυγμα του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, κ.κ. Παύλου, στους Ε’ Χαιρετισμούς, στο Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης, με αναφορές και στην πανδημία του κορωνοϊού.
Διαβάστε περισσότερα

Εργασίες απομάκρυνσης των επικίνδυνων κλαδιών από δένδρα, που έσπασαν από την χιονόπτωση, ξεκίνησε ο Δήμος Εορδαίας

3 Απριλίου 2020
20:47
Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Εορδαίας νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε εργασίες απομάκρυνσης (κλάδεμα και φόρτωση) κλαδιών δένδρων, τα οποία είτε έσπασαν είτε έγειραν από το βάρος του χιονιού που έπεσε προχθές, δημιουργώντας μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας πρόκλησης ατυχήματος. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν εντός της πόλης της Πτολεμαΐδας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν και στις Κοινότητες […]
Διαβάστε περισσότερα

M. Παπαδόπουλος: “Άμεσα χρήματα από κονδύλια του ΕΣΠΑ θα δοθούν στην Ελληνική αγορά”

3 Απριλίου 2020
20:21
Μια σημαντική και χρήσιμη είδηση σήμερα! Κίνηση-ματ από τον Πρωθυπουργό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! Άμεσα Ζεστά χρήματα από κονδύλια του ΕΣΠΑ θα δοθούν στην Ελληνική αγορά ! Ευελιξία στην χρήση πόρων του ΕΣΠΑ εξασφάλισε η κυβέρνηση, για να πέσει “ζεστό” χρήμα στην αγορά, στις επιχειρήσεις, στον πρωτογενή τομέα και στην στήριξη των ανέργων. Αξιοποιούνται περίπου 4,5 […]
Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλική υποδομή στήριξης της ξύλινης επένδυσης (ραφιέρα) στον εκθεσιακό χώρο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

3 Απριλίου 2020
20:12
  Η επιτροπή παραλαβής αφανών εργασιών του έργου “Διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου βιβλιοθήκης” παρέλαβε τη μεταλλική υποδομή στήριξης της ξύλινης επένδυσης (ραφιέρα) του μουσείου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Koζάνης.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: H συμπολίτισσά μας, από την Κοζάνη, Δώρα Σιαλβέρα, διηγείται, υπό τη μορφή σατιρικού σκετς, ιστορίες στην εποχή του κορωνοϊού (Bίντεο)

3 Απριλίου 2020
19:56
H συμπολίτισσά μας, από την Κοζάνη, Δώρα Σιαλβέρα, διηγείται, υπό τη μορφή σατιρικού σκετς, ιστορίες στην εποχή του κορωνοϊού.
Διαβάστε περισσότερα

Καλλιόπη Βέττα: Κοινοβουλευτική ερώτηση για την δυσλειτουργία της τηλεθέρμανσης

3 Απριλίου 2020
19:29
Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την τηλεθέρμανση στο νομό Κοζάνης. Συγκεκριμένα, με αφορμή το υπόμνημα του Σωματείου των Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης,  το οποίο η κ. Βέττα έθεσε υπ΄ όψιν του αρμόδιου Υπουργού, προκύπτουν διάφορα ζητήματα για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης. Στο […]
Διαβάστε περισσότερα

Ακάθιστος Ύμνος – Ε’ Χαιρετισμοί – Zωντανή σύνδεση με τον Ι.Μ. ναό του Αγ. Νικολάου Κοζάνης

3 Απριλίου 2020
19:03
Κανένα σχόλιο
  Zωντανή σύνδεση με τον Ι.Μ. ναό του Αγ. Νικολάου Κοζάνης. Κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε:
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας: “Μόνο για το μήνα Μάρτιο η ΔΕΥΑΚ επιβαρύνθηκε με 500.000 ευρώ επιπλέον κόστος, που, αυτό, εν τέλει, επιβαρύνει τους πολίτες” (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
18:43
  Το πρόβλημα έλλειψης θερμικής ισχύος που δημιουργείται στην τηλεθέρμανση Κοζάνης όταν η τροφοδοσία γίνεται από μία μονάδα της ΔΕΗ,  συζήτησε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας. Δείτε τι είπε:  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: 99 νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα – Συνολικά 1613 – 92 διασωληνωμένοι – 59 θάνατοι

3 Απριλίου 2020
18:03
  99 νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα.  Συνολικά 1613.  92 διασωληνωμένοι, 59 θάνατοι.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: O πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χ. Τσεβεκίδης, η ιδιώτης γιατρός Τ. Τσαπόγα,  καθώς κι άλλοι γιατροί της Κοζάνης έθεσαν τους εαυτούς τους  στη διάθεση της διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της ΜΕΘ στο νοσοκομείο (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
17:52
  O πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χ. Τσεβεκίδης, η ιδιώτης γιατρός Τ. Τσαπόγα,  καθώς κι άλλοι γιατροί της Κοζάνης έθεσαν τους εαυτούς τους  στη διάθεση της διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της ΜΕΘ στο νοσοκομείο.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Υπάρχουν αιτήματα Δυτικομακεδόνων – που βρίσκονται στη Κύπρο – κι επιθυμούν να επιστρέψουν στη Δυτική Μακεδονία – Τι λέει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
17:42
Υπάρχουν αιτήματα Δυτικομακεδόνων – που βρίσκονται στη Κύπρο – κι επιθυμούν να επιστρέψουν στη Δυτική Μακεδονία. Τι είπε, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου, στο πλαίσιο συνέντευξης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης.
Διαβάστε περισσότερα

Μοναχοπαίδια σύμμαχος και εχθρός τους η μοναξιά!! (Γράφει η Αγνή Τσίπου, Σπουδάστρια Δημοσιογραφίας Συντακτών και Ρεπόρτερ, του ΔΙΕΚ Κοζάνης)

3 Απριλίου 2020
17:34
  Θα δυσκολευτείς  να τους πλησιάσεις και να τους καταλάβεις εσωστρεφείς από τη φύση τους. Υπερευαίσθητοι σκληροί και απαιτητικοί με τον εαυτό τους. Θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή για να τους   ξεκλειδώσεις και να εισχωρήσεις στα άβατα της ψυχής τους. Δεν θα σε αφήσουν εύκολα να δεις τις ευαισθησίες τους και να γκρεμίσεις τα τείχη […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Γ. Κασαπίδης, απαντά στους επικριτές του, για τη δήλωσή του περί ενδεχόμενης έλλειψης τροφίμων (αν δεν προλάβουμε, λόγω μέτρων κορωνοϊού, τώρα την καλλιεργητική περίοδο) και την προτροπή του στου Δυτικομακεδόνες για τον κηπάκο & τις κοτούλες: “Κάποιοι βγήκαν και με εντελώς ατυχέστατο τρόπο να εκφράσουν τις όποιες κριτικές τους σκέψεις. Ωστόσο δύο μέρες μετά δυστυχώς δικαιώνομαι από τις προβλέψεις Διεθνών Οργανισμών και κάποιοι που έσπευσαν να λειτουργήσουν κατά αυτό τον τρόπο να εκτίθενται” (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
17:29
Στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης ρωτήθηκε, εκ νέου, για τη δήλωσή περί ενδεχόμενης έλλειψης τροφίμων (αν δεν προλάβουμε, λόγω μέτρων κορωνοϊού, τώρα την καλλιεργητική περίοδο) και την προτροπή του στου Δυτικομακεδόνες για τον κηπάκο & τις κοτούλες. Δείτε τι απάντησε στους επικριτές του:
Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας σχετικά με την δυνατότητα Διαδικτυακών μαθημάτων

3 Απριλίου 2020
17:24
Το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο ενημερώνει του γονείς και του σπουδαστές του ότι ,  σε επικοινωνία  που είχαμε με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού,  σχετικά με την δυνατότητα Διαδικτυακών μαθημάτων, η επίσημη θέση του είναι ότι δεν επιτρέπονται τα διαδικτυακά μαθήματα, διότι η φύση των μαθημάτων είναι τέτοια που απαιτεί την φυσική παρουσία καθηγητή και μαθητή. […]
Διαβάστε περισσότερα

Την υποβολή προτάσεων στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και για δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ζητάει με επιστολή του  από τους φορείς υγείας (3η ΥΠΕ, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

3 Απριλίου 2020
17:20
Κανένα σχόλιο
Την υποβολή προτάσεων στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και για δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ζητάει με επιστολή του  από τους φορείς υγείας (3η ΥΠΕ, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας . Ο κ. Κασαπίδης τονίζει στους Διοικητές των φορέων υγείας ότι τους δίνεται η δυνατότητα να προετοιμάσουν και να υποβάλλουν μέσω της 3ης ΥΠΕ […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τι θα γίνει με το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας μετά την επιβεβαίωση και δεύτερου κρούσματος σε εργαζόμενη – Τι δήλωσε στο πλαίσιο  συνέντευξης τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Ηλίας Τοπαλίδης (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
17:05
Κανένα σχόλιο
    Τι θα γίνει με το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας μετά την επιβεβαίωση και δεύτερου κρούσματος σε εργαζόμενη. Τι δήλωσε, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου,  στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Ηλίας Τοπαλίδης.  
Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία – παράπονα από αρτοποιό στη Μεσοποταμία Καστοριάς (Βίντεο)

3 Απριλίου 2020
16:40
  Καταγγελία – παράπονα από αρτοποιό στη Μεσοποταμία Καστοριάς. Τι δήλωσε στην τηλεόραση του FLASH
Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου σχετικά με τα μέτρα για εργαζόμενους που δεν μπορούν να μεταβούν στην εργασία τους λόγω καραντίνας στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας Καστοριάς

3 Απριλίου 2020
16:37
Κανένα σχόλιο
Ερώτηση κατέθεσε σήμερα η Ολυμπία Τελιγιορίδου προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, σχετικά με τα μέτρα για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να μεταβούν στην εργασία τους λόγω καραντίνας στη Δ.Ε. Μεσοποταμίας Καστοριάς. Η πανδημία του Covid19 έχει βρει την Π.Ε. Καστοριάς σε μια κρίσιμη κατάσταση με πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα και απώλειες ζωών. Η επιδημιολογική εξέλιξη […]
Διαβάστε περισσότερα

Η σημερινή εικόνα Παρασκευή 3/4 ως προς τα επιβεβαιωμένα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

3 Απριλίου 2020
16:34
Κανένα σχόλιο
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η εικόνα ως προς τα  κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα (Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020) στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ¨ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨ Το Νοσοκομείο έκανε δέκα (10) νέες δειγματοληψίες. Από προηγούμενες προέκυψε ένα […]
Διαβάστε περισσότερα

Ρεκόρ κατέγραψε μία μοδίστρα με τις δύο βοηθούς της στην Πτολεμαΐδα – Σε τρεις ημέρες έραψαν 850 Ιατρικές Μάσκες

3 Απριλίου 2020
16:06
Ρεκόρ κατέγραψε μία μοδίστρα με τις δύο βοηθούς της στην Πτολεμαΐδα αφού σε διάστημα τριών ημερών κατασκεύασαν 850 Ιατρικές Μάσκες, καθώς και 15 καπέλα για τους Υγειονομικούς στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, με παραλήπτες Ομάδες εργαζομένων που μάχονται στο μέτωπο κατά του Κορωνοϊού, εντός κι εκτός Δυτικής Μακεδονίας. Στην διαδικτυακή πρόσκληση που απηύθυναν πριν από έξι ημέρες […]
Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ): Eπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Σάββατο 04-04-2020 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

3 Απριλίου 2020
15:32
Κανένα σχόλιο
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Σάββατο 04-04-2020 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολύ θυελλώδεις ανέμους, χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις στα ορεινά –ημιορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής. Η Δ/νση Πολιτικής […]
Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στις 7-4-2020

3 Απριλίου 2020
15:28
Κανένα σχόλιο
  Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στις 7-4-2020 ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 12:00 μ. – και λήξης 14.00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 1 Λήψη απόφασης για την μείωση κατά 40% του μισθώματος […]
Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε.Υ.Α. Εoρδαίας: Λόγω βλαβών στα κεντρικά Δίκτυα Ύδρευσης, παρατηρείται αυξημένη θολότητα στην περιοχή του πόσιμου νερού

3 Απριλίου 2020
15:25
Κανένα σχόλιο
Λόγω βλαβών στα κεντρικά Δίκτυα Ύδρευσης, παρατηρείται αυξημένη θολότητα στην περιοχή του πόσιμου νερού, ένα φαινόμενο, το οποίο συμβαίνει κύρια μετά την αποκατάσταση των βλαβών αυτών. Ως εκ τούτου η Επιχείρηση αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους Δημότες – Καταναλωτές της ότι τα φαινόμενα θολότητας δεν ενέχουν κινδύνους στην υγεία, καθώς δεν καθιστούν ακατάλληλο προς […]
Διαβάστε περισσότερα

Πληρωμές οφειλών στο Δήμο Εορδαίας

3 Απριλίου 2020
14:56
Κανένα σχόλιο
  Το διάστημα για το οποίο ισχύουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και γενικότερα τα μέτρα για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID – 19, Παρακαλούμε η πληρωμή των οφειλών προς το Δήμο μας να γίνεται ηλεκτρονικά, γράφοντας υποχρεωτικά το ΟΝΟΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΗ και ΑΦΜ και προαιρετικά το είδος της οφειλής (π.χ. δόση ρύθμισης, […]
Διαβάστε περισσότερα

Tο Κίνημα Αλλαγης καλεί την κυβέρνηση να εξασφαλίσει την παροχή Τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

3 Απριλίου 2020
14:43
  Αναφορά για την κατά προτεραιότητα τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης των πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας από τις λιγνιτικές μονάδες παραγωγής ενέργειας σύμφωνα με τις σχετικές επιστολές των Δημάρχων της περιοχής, κατέθεσε στις 03.04.2020 προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης. Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος ενέργειας και περιβάλλοντος του Κινήματος […]
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κοζάνης: Υποβολή τριών προτάσεων για ψηφιακές υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές στο ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 1.933.738 ευρώ

3 Απριλίου 2020
14:36
Υποβολή τριών προτάσεων για Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης και Αρχειοθέτησης πολεοδομικού αρχείου, ψηφιακές υπηρεσίες Πρόνοιας, καθώς και ψηφιακή διαχείριση και παρακολούθηση αιτημάτων για την  βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, υπέβαλε ο Δήμος Κοζάνης για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020. Η υποβολή των προτάσεων συνολικού προϋπολογισμού 1.933.738 ευρώ, πραγματοποιήθηκε εντός προθεσμίας, με τις προτάσεις του Δήμου Κοζάνης να […]
Διαβάστε περισσότερα

Τη λήψη επιπλέον περιοριστικών μέτρων, κατά την λειτουργία των υπεραγορών τροφίμων (Super Market) στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς και Κοζάνης, ζητάει ο Γ. Κασαπίδης

3 Απριλίου 2020
14:30
Την λήψη επιπλέον περιοριστικών μέτρων, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διασποράς της νόσου COVID-19 , κατά την λειτουργία των υπεραγορών τροφίμων (Super Market) στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς και Κοζάνης ζητάει με έγγραφό του από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Κασαπίδης κάνει λόγο για περιοριστικά μέτρα τόσο για τον […]
Διαβάστε περισσότερα