Γρεβενά: Ξεκίνησε για να φέρει ψωμί στη μητέρα του και βρέθηκε στις ΗΠΑ! Η απίστευτη ιστορία του 16χρονου Παναγιώτη

26 Ιανουαρίου 2020
23:22
Κανένα σχόλιο
Ένα 16χρονο παιδί αποφασίζει να φύγει από τα Γρεβενά και την Ελλάδα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Η επιτυχία και τα δάκρυά του, στα γεράματα, που ράγιζαν καρδιές… Βρισκόμαστε στα Γρεβενά στις Αρχές του 20ου αιώνα. Ο 16χρονος Παναγιώτης Μάρκος κατεβαίνει να φέρει ψωμί για τους γονείς του και τα αδέρφια του, όταν ξαφνικά […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Λ. Ιωαννίδης για το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων: “Tην Τρίτη θα ανοίξουμε το φάκελο “Μακεδονομαχων” ώστε να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια για το πού είμασταν, πού είμαστε και πού πάμε”

26 Ιανουαρίου 2020
22:18
  Επειδή το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων είναι μεγάλης σημασίας για την πόλη μας και επειδή ακούγονται διάφορα τις τελευταίες ώρες, την Τρίτη θα ανοίξουμε το φάκελο “Μακεδονομαχων” ώστε να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια για το πού είμασταν, πού είμαστε και πού πάμε. Να έχουν ορισμένοι υπόψη τους ότι, «ο μηδενισμός […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Σε μία ανάρτηση και μ ‘ένα κλικ κι οι 28 εκδηλώσεις – γεγονότα – δράσεις του Σαββατοκύριακου (25 & 26/1) που κάλυψε, άμεσα, το kozan.gr, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

26 Ιανουαρίου 2020
22:14
Κανένα σχόλιο
  Σε μία ανάρτηση και μ ‘ένα κλικ κι οι 28 εκδηλώσεις – γεγονότα – δράσεις του Σαββατοκύριακου (25 & 26/1) που κάλυψε, άμεσα, το kozan.gr, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα. 1)Το Περιοδικό Παρέμβαση, το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο διοργάνωσαν, το βράδυ της Κυριακής, εκδήλωση λόγου & μουσικής (Βίντεο & Φωτογραφίες 2) Τα […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Το Περιοδικό Παρέμβαση, το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο διοργάνωσαν, το βράδυ της Κυριακής, εκδήλωση λόγου & μουσικής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2020
22:09
Κανένα σχόλιο
  Το Περιοδικό Παρέμβαση, το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο, διοργάνωσαν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο καφέ Bo, εκδήλωση για το νέο έτος, στο πλαίσιο της οποίας, διάβασαν ποιήματα & κείμενα της επιλογής τους. Παράλληλα, η Παρέμβαση έκοψε την Βασιλόπιτα του 2020. Στο μουσικό μέρος της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Γαύρος.   
Διαβάστε περισσότερα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη απόφαση του Δ/Σ της ΔΕΗ που κατεβάζει τα όρια συνταξιοδότησης στελεχών της που κατέχουν θέσεις διευθυντών σταθμών

26 Ιανουαρίου 2020
21:44
Με την πρόσφατη απόφαση του Δ/Σ της ΔΕΗ που κατεβάζει τα όρια συνταξιοδότησης στελεχών της που κατέχουν θέσεις διευθυντών σταθμών παραγωγής, ορυχείων, εμπορίας, και υποστηρικτικών λειτουργιών, επιδιώκεται η πρόσληψη ημετέρων με προκλητικούς μισθούς, όπως αποφάσισε σε προηγούμενη συνεδρίαση του. Η γνώριμη αυτή πρακτική της ΝΔ έχει στόχο να αλώσει το δημόσιο και τις εταιρίες του, […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τα μέλη κι οι φίλοι του συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης, έκοψαν, το βράδυ της Κυριακής 26/1, τη βασιλόπιτά τους (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2020
21:39
Κανένα σχόλιο
  Τα μέλη κι οι φίλοι του συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης, έκοψαν, το βράδυ της Κυριακής 26/1, τη βασιλόπιτά τους.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γέμισε από πιστούς, το απόγευμα της Κυριακής 26/1, ο Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Κοζάνη, για να ακούσουν την ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Κου Εφραίμ, Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
21:14
Κανένα σχόλιο
Γέμισε από πιστούς, το απόγευμα της Κυριακής 26/1, ο Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Κοζάνη, για να ακούσουν την ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Κου Εφραίμ, Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η δημοτική παράταξη «Ενότητα» του Λ. Μαλούτα (55 Φωτογραφίες & Βίντεο 5′ σε HD ποιότητα)

26 Ιανουαρίου 2020
20:13
  Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η δημοτική παράταξη «Ενότητα», την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο αναψυκτήριο «Άλσος» στο πάρκο Αγίου Δημητρίου.        
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: O Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 26/1, τη Βασιλόπιτά του (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
19:46
Κανένα σχόλιο
  Η κοπή της Βασιλόπιτας από το Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα, στην καφετέρια SPLENDOR. Στην εκδήλωση τιμήθηκε η ομάδα εθελοντισμού «Ανδρόνικος» για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά της. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:    
Διαβάστε περισσότερα

Πτολεμαίδα: Παρουσία του γνωστού ηθοποιού και Προέδρου του συλλόγου “Ευνομία” Λάκη Κομνηνού πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 25/1, η κοπή πίτας της διαδικτυακής ομάδας “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” (Φωτογραφίες – Δελτίο τύπου)

26 Ιανουαρίου 2020
19:05
  Η κοπή της πίτας των Πτολεμαίων Μακεδόνων για το νέο έτος που μαζί με τις ευχές για υγεία ευημερία και ευτυχία σηματοδότησε και την έναρξη των νέων αγώνων που έχουν μπροστά τους για την Ελευθερία της Μακεδονίας, για την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Ευχήθηκαν το 2020 να είναι η χρονιά της δικαίωσης των αγώνων […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Εκδήλωση για την κοπή πίτας διοργάνωσαν, το μεσημέρι της Κυριακής, στα Κοίλα Κοζάνης οι γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2020
18:53
Κανένα σχόλιο
  Εκδήλωση για την κοπή πίτας διοργάνωσαν, το μεσημέρι της Κυριακής, στα Κοίλα Κοζάνης και στην Ταβέρνα Κώστας, οι γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και το πολιτικό προσωπικό.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης, έκοψε τη Βασιλόπιτα, το απόγευμα της Κυριακής 26/1, η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Κου Εφραίμ, Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου (43 φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
18:49
Κανένα σχόλιο
  Εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 26/1, στον Ιερό Ναό  των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης, η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Κου Εφραίμ, Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου.      
Διαβάστε περισσότερα

Επέτειος σημερα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε χρόνια και ειναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι μαζί πως ήρθαν,τι έκαναν και πως έφυγαν (του Πάρι Κουκουλόπουλου)

26 Ιανουαρίου 2020
18:11
  Επέτειος σημερα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε χρόνια και ειναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι μαζί πως ήρθαν,τι έκαναν και πως έφυγαν. -Μνημόνια δεν έσκισαν, προτίμησαν να κάνουν ενα δικό τους -Δήλωσαν καινούργιο κ έφεραν μπροστά ο,τι παλιότερο υπήρχε -Ανάπτυξη δεν μπορεσαν αλλα προσπάθησαν να φέρουν την κοινωνια στα μέτρα τους -Το […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με πάρα πολλά κασμέρια, οι «Κασμιρτζήδις» έκοψαν, το μεσημέρι της Κυριακής 26/1, την πίτα τους (40 Φωτογραφίες & Βίντεο 7′)

26 Ιανουαρίου 2020
17:17
  Ο Σύλλογος για τη διαφύλαξη της Κοζανίτικης παράδοσης «Κασμιρτζήδις» πραγματοποίησε τη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στη 13:00 στο ΣΜΑΘΚΟ.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης της Μελέτης για τη Μεταλιγνιτική Περίοδο & Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 26/1 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Λαογραφικού & Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
16:47
  Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης της Μελέτης για τη Μεταλιγνιτική Περίοδο & Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 26/1 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού Λαογραφικού & Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Επιχειρήσεις από την Δ. Μακεδονία, συμμετείχαν στην 7η Εξποτρόφ, μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2020
16:36
  Σημείο συνάντησης παραγωγών, επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και των ποτών και καταναλωτικού κοινού, η 7η Εξποτρόφ (24, 25 και 26 Ιανουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο HΕLEXPO στο Mαρούσι), που φωτίζει ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα, καινούργιες ιδέες και κυρίαρχες ή αναδυόμενες γαστρονομικές τάσεις, ευνοεί τη συνεργασία και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, τονώνει την επιχειρηματική δραστηριότητα και […]
Διαβάστε περισσότερα

H κοπή Βασιλόπιτας του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Μ.Ν Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
16:14
Κανένα σχόλιο
  Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην κοπή Βασιλόπιτας του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Μ.Ν Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ». Στον λόγο του Ο Πρόεδρος του Φιλόπτωχου ταμείου π. Γρηγόριος Κεσελόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους ευεργέτες της εκκλησίας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι τους […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Μεταξύ φίλων και μελών, έκοψε τη πίτα, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, το ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
15:21
  Μεταξύ φίλων και μελών, έκοψε τη πίτα, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, το ΤΕΕ τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκτακτη σύσκεψη, με την παρουσία βουλευτών, συγκάλεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, σήμερα Κυριακή 26/1, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τις επιπτώσεις στην απασχόληση και γενικότερα στην τοπική οικονομία της περιοχής των Σερβίων, από τη ακύρωση της Περιβαλλοντικής Άδειας και την διακοπή λειτουργίας επ’ αόριστον του ΑΗΣ Λιγνιτική Μελίτης ΑΕ της ΔΕΗ, που τροφοδοτείται με λιγνίτη από το ορυχείο Προσηλίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
15:20
Έκτακτη σύσκεψη, με την παρουσία βουλευτών, συγκάλεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, σήμερα Κυριακή 26/1, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τις επιπτώσεις στην απασχόληση και γενικότερα στην τοπική οικονομία της περιοχής των Σερβίων, από τη ακύρωση της Περιβαλλοντικής Άδειας και την διακοπή λειτουργίας επ’ αόριστον του ΑΗΣ Λιγνιτική Μελίτης ΑΕ της ΔΕΗ, που τροφοδοτείται […]
Διαβάστε περισσότερα

Την Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης “Μαμάτσειο” εκπροσώπησε στην 11η Επιστημονική Ημερίδα Καρδιολογίας, που διεξήχθη στις 25/01/2020 στην Βέροια, ο Επιμελητής Β’ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης, Καρδιολόγος Κουλούρης Ευστάθιος

26 Ιανουαρίου 2020
14:16
Συμμετοχή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης “Μαμάτσειο” στην 11η Επιστημονική Ημερίδα Καρδιολογίας που διεξήχθη στις 25/01/2020 στην πόλη της Βέροιας. Σε στρογγυλό τραπέζι συμμετείχε ο Επιμελητής Β’ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης, Καρδιολόγος Κουλούρης Ευστάθιος με ομιλία που είχε ως θέμα νέα φάρμακα στην φαρέτρα των Καρδιολόγων που ενεργούν τοσο καρδιοπροστατευτικά όσο και […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Την πίτα έκοψε, το μεσημέρι της Κυριακής 26/1, το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
13:04
Κανένα σχόλιο
  Την πίτα έκοψε, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ. Προηγήθηκε  ενημέρωση για όλα τα θέματα και διευκρινίσεις  από το νομικό  σύμβουλο του Σωματείου. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης στο kozan.gr για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο: “Το μνημόνιο που υπεγράφη, για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων δεν λέει τίποτα περισσότερα παρά μόνο μια πρόθεση” (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
12:44
  Στη συνάντηση που είχε χθες, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε με σημερινή του δήλωση στο kozan.gr o Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, σχολιάζοντας το διαχρονικό αίτημα για παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 26/1, στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας, το ετήσιο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944 (Φωτογραφίες & Βίντεο σε HD ποιότητα)

26 Ιανουαρίου 2020
12:16
  Ετήσιο Μνημόσυνο σε συνεργασία με την Αντιστασιακή Οργάνωση της Π.Ο.Α.Ε.Α., διοργάνωσε  ο Δήμος Κοζάνης, στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας στην Κοζάνη, για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου και περιελάμβανε, στις 9:30 το πρωί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας […]
Διαβάστε περισσότερα

Σύλληψη 2 αλλοδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για καταδικαστικές αποφάσεις

26 Ιανουαρίου 2020
12:14
Κανένα σχόλιο
  Συνελήφθησαν χθες (25-01-2020) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, δυο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 54 και 27 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις, κατά περίπτωση. Αναλυτικότερα: Τις απογευματινές ώρες της 25-01-2020 σε περιοχή της Φλώρινας, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, […]
Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΕΕΝ Δ. Mακεδονίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη εργατικών σωματείων, εργαζομένων και άλλων μαζικών φορέων στην Πτολεμαΐδα

26 Ιανουαρίου 2020
12:11
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη εργατικών σωματείων, εργαζομένων και άλλων μαζικών φορέων στην Πτολεμαΐδα την Πέμπτη 23/1 ενάντια στο σχέδιο απολιγνιτοποίησης, το κλείσιμο μονάδων και ορυχείων, τις απολύσεις κ.α Η σύσκεψη μας, έδειξε ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ένα δυναμικό αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής μας και των παιδιών μας. Δεν θα επιτρέψουμε η […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Αμανατίδης: “Πέραν της εξασφάλισης των 5 εξαμήνων φοίτησης στην Πτολεμαΐδα εξίσου σημαντικό είναι ότι το Παράρτημα της Πυροσβεστικής, μετατρέπεται, πλέον, σε Σχολή Πυροσβεστικής με έδρα την Πτολεμαΐδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το οργανόγραμμα της Σχολής” (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
10:44
  Απόλυτα ικανοποιημένος για τ’ ότι οι προτάσεις του, όπως διατυπώθηκαν και με το από 10/1/2020 δελτίο τύπου (κλικ εδώ), έγιναν αποδεκτές, στο σύνολό τους, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα στο άρθρο 39 που αφορούν στην «Εθνική Σχολή Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων – Αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Ακαδημίας», δηλώνει στο […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γλέντησαν κι έκοψαν τη βασιλόπιτα, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, οι συνταξιούχοι ΟΤΕ Δ. Μακεδονίας (Βίντεο και Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2020
02:16
  Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου  25/1 στην οικογενειακή ταβέρν: «Ζήνων» στην Κοζάνη. Οι συνταξιούχοι διασκέδασαν με τη Γιάννα Σγουροπούλου στο τραγούδι και τους Δημήτρη Λαδόπουλο στο κλαρίνο και Νίκο Θεοδωρίδη στο μπουζούκι. Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λευτέρης Μεταξιώτης έκοψε […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός κι η κοπή πίτας του Φ.Σ. Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου (65 Φωτογραφίες & 15′ Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2020
01:39
  Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός κι η κοπή πίτας του Φ.Σ. Κοζάνης το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στο οικογενειακό κέντρο Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Όλα όσα έγιναν, το βράδυ του Σαββάτου 25/1, στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης – To αναλυτικό φωτορεπορτάζ του kozan.gr με 90 φωτογραφίες & Βίντεο 13′ (σε HD ανάλυση) με κοντινά πλάνα στον κόσμο, ομιλίες & κοπή πίτας

26 Ιανουαρίου 2020
01:12
  Όλα όσα έγιναν, το βράδυ του Σαββάτου 25/1, στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης. To αναλυτικό φωτορεπορτάζ του kozan.gr με 90 φωτογραφίες & Βίντεο 13′ (σε HD ανάλυση) με κοντινά πλάνα στον κόσμο, ομιλίες & κοπή πίτας.       
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με τη συμμετοχή 4 χορωδιών, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 25/1, στην αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, η 1η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής (90 Φωτογραφίες & Βίντεο 10′)

26 Ιανουαρίου 2020
01:11
Κανένα σχόλιο
  Με τη συμμετοχή 4 χορωδιών, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 25/1, στην αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, η 1η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής.   Συμμετείχαν: – Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας ¨Η ΜΠΙΓΑ¨ Διεύθυνση: Στέφανος Καλιωτάκης – Γυναικεία Μονοφωνική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού Ομίλου Ερευνών Πηλίου Διεύθυνση: Γιάννης Μπακαλέξης – Χορωδία ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων […]
Διαβάστε περισσότερα